ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Από που πάνε για... To Mpourtzi;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:09:00 μ.μ. |
Από που πάνε για... To Mpourtzi;
Δυο σχεδόν χιλιόμετρα από την πόλη του Ναυπλίου στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου στο ρεύμα εισόδου στην πόλη και μετά την γέφυρα Ραμαντάνι, έχει τοποθετηθεί η ταμπέλα που βλέπετε και που ενημερώνει πως ο δρόμος ευθεία... οδηγεί στο επιθαλάσσιο φρούριο Μπούρτζι, σήμα κατατεθέν της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου και ένα από τα πολλά αξιοθέατα στην Αργολική πρωτεύουσα.


Πραγματικά προκαλεί ερωτήματα ποιον σκοπό ακριβώς εξυπηρετεί η συγκεκριμένη ταμπέλα, στο συγκεκριμένο σημείο.
-Οδηγεί κάποιος ο δρόμος στο Μπούρτζι;

-Μέχρι μπει στο ιστό της πόλης ο επισκέπτης θα συναντήσει τουλάχιστον δυο διασταυρώσεις που δεν υπάρχουν ταμπέλες που να τον ενημερώνουν για να συνεχίσει την πορεία του μέχρι το λιμάνι και το...Μπούρτζι!

-Γιατί αναφέρεται μόνο το Μπούρτζι και όχι και το Παλαμήδι στην ταμπέλα;

-Μήπως έχει γίνει λάθος, καθώς στο σημείο που βρίσκεται τοποθετημένη η ταμπέλα, αυτό που βλέπει ο επισκέπτης ή ο τουρίστας μπαίνοντας στο Ναύπλιο είναι το... επιβλητικό Παλαμήδι!

-Αυτές οι ταμπέλες που τοποθετεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου (Μυθική Πελοπόννησος) με χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ, τοποθετούνται μετά από συνεννόηση με τον Δήμο, ή τις βάζουν όπου λάχει;

Επιλέχθηκε από κάποια υπηρεσία η τοποθεσία για την εγκατάσταση της πινακίδας;
Τέλος πάντων, αν κάποιο σημείο χρειαζόταν μια τέτοια ταμπέλα είναι στο ύψος του κολυμβητηρίου και να δείχνει δεξιά προς το λιμάνι.
Καλό θα ηταν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας που έχουν αναλάβει την τοποθέτηση των πινακίδων να έρχονται πρώτα σε συνεννόηση με τις υπηρεσίες των δήμων και να επιλέγονται τα σημεία που πραγματικά χρειάζονται τέτοιου είδους ενημερωτικές ταμπέλες και όχι στον βρόντο και στο πουθενά, καθώς και λεφτά έχουν δαπανηθεί αλλά και η λάθος επιλογή του σημείου προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει παρά να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες.
Ας μεριμνήσουν λοιπόν οι αρμόδιοι να προστεθεί και το Παλαμήδι και να μεταφερθει η πινακίδα σε σημείο που πραγματικά θα είναι χρήσιμη για τους χιλιάδες τουρίστες και επισκέπτες ενός από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ