ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Φαντασμαγορικά έληξαν οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Ναυπλιάδας 2017 (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 μ.μ. | |
Φαντασμαγορικά έληξαν οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Ναυπλιάδας 2017 (βίντεο)
 Με φαντασμαγορικό τρόπο έληξαν οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Ναυπλιάδας 2017 στο λιμάνι του Ναυπλίου, με χορούς, φωτισμένα ψαροκάικα να περνούν μπροστά από το επιθαλάσσιο φρούριο Μπούρτζι, καντάδες και φυσικά πανέμορφα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της Πρωτεύουσας της Αργολίδας.
Την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 άρχισε η «ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2017», στο κτήριο του παλιού Τελωνείου Ναυπλίου, όπου ο Δήμαρχος Ναυπλίου κήρυξε την έναρξη των τετραήμερων εκδηλώσεων.
Η πρώτη των εκδηλώσεων ήταν η Έκθεση Ζωγραφικής με έργα των Αναπλιωτών ζωγράφων Κατερίνας Μπεκιάρη, Γιάννη Νόνη και Τάσου Αλεξιάδη και έχει θέμα «Σαϊτιές στην Ναυπλιακή γη και θάλασσα».
Μετά την επίσημη έναρξη της «ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2017»,  πραγματοποιηθηκε στο «Π» η δεύτερη των εκδηλώσεων, με συναυλία της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.
 Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλάμβανε συναυλία του γυναικείου μουσικού συνόλου «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» την Παρασκευή 25 Αυγούστου στο «Π», αγώνες υδατοσφαίρισης το Σάββατο 26 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου), τραγούδια στα στενά και τα σοκάκια της πόλης από τους «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθο» το Σάββατο 26 Αυγούστου

Η κεντρική εκδήλωση, η «Βαρκαρόλα»,  πραγματοποιηθηκε  την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων, Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 με την αυθόρμητη συμμετοχή του Ερασιτεχνικού Συλλόγου Αλιέων Ναυπλίου, των «Τραγουδιστάδων τση Ζάκυθος», του χορευτικού συγκροτήματος των Φίλων του ΠΛΙ με δάσκαλο τον Στέλιο Αρμάου, ενώ αφήγηση αποσπασμάτων από το έργο του αναπλιώτη ποιητή Θεόδωρου Κωστούρου«ΙΠΠΟΛΥΤΗ» απεδώσαν η Γιάννα Βασιλείου και η Ελπίδα Κομιανού.
Προηγήθηκε η είσοδος της Φιλαρμονικής Ναυπλίου και η ρίψη στεφάνου προς τιμήν του αφανούς ναύτη από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου Σπύρο Μαρίνο.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους προέδρους των Συλλόγων Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ και ΝΑΥΠΛΙΟΣ Θεοδόση Σπαντηδέα και Κωνσταντίνο Κολόκα, από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο. Την εκδηλωση παρακολούθησε ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός και πλήθος κόσμου ντόπιων και επισκεπτών.
Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με την καύση πυροτεχνημάτων που φώτισαν το ουρανό του Ναυπλίου δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ