ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Ανάβαση στο Αρτεμίσιο στις 20 Αυγούστου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:04:00 π.μ. | |
Ανάβαση στο Αρτεμίσιο στις 20 Αυγούστου
 Το Αρτεμίσιο βρίσκεται στα σύνορα Αργολίδας - Αρκαδίας και έχει υψόμετρο ( 1771 μ. ), Παρ' όλο που δεν είναι ιδιαίτερα ψηλό η θέα από την κορυφή του ειναι φανταστική


Το πλάνο μας είναι να φύγουμε απ' την αγορά του Άργους στις 7.00 το πρωί και να κατευθυνθούμε προς το χωριό Καρυά. . 

Εκεί θα αρχίσουμε την πεζοπορία σε μονοπάτι και θα ανέβουμε ως το πλατανόδασος όπου και θα χωριστούμε σε δυο ομάδες μια κορυφής( περ. 3.30 ώρες ). και μια που θα κινηθεί πιο χαμηλά ( περ. 2 ώρες ).. 

Η κατάβαση για την ομάδα κορυφής θα γίνει σε ( περ. 3 ώρες ). Στη συνέχεια, για όποιον θέλει, θα ακολουθήσει φαγητό σε ταβέρνα της Καρυάς.

Η πορεία για την ομάδα της κορυφής αν και όχι μεγάλη είναι δύσκολη και απαιτεί εξοικείωση στο περπάτημα σε βραχώδες απότομο πεδίο και καλή φυσική κατάσταση .

Η μεταφορά προς και από το βουνό θα γίνει με δικό σας μέσο. ή σε συνεννόηση με μας
Σε περίπτωση κακοκαιρίας ή κακής ορατότητας η εκδρομή θα ματαιωθεί ή θα τροποποιηθεί ως προς την ώρα αναχώρησης. Σε τέτοια περίπτωση θα σας ενημερώσουμε.

Απαραίτητα εφόδια, : Μποτάκια ορειβατικά, σακίδιο πλάτης, μπατόν, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, καπελάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό – αδιάβροχο, ατομικό φαρμακείο, ξηρά τροφή, δοχεία για νερό.

Περισσότερος πληροφορίες στα τηλ. 6972705070 Σπύρος Τότσικας και 6948540564 Νίκος Σκανδάλης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ