ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Σε υψηλό κίνδυνο για πυρκαγιές η Αργολίδα με 40 βαθμούς και σήμερα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. | |
Σε υψηλό κίνδυνο για πυρκαγιές η Αργολίδα με 40 βαθμούς και σήμερα
 Παραμένει σε κλοιό καύσωνα η χώρα με το θερμόμετρο να φτάνει ή και να ξεπερνά την ημέρα τους 40 βαθμούς και να παραμένει σε υψηλά επίπεδα στη διάρκεια της νύχτας. 

Και σήμερα οι πολίτες μπορούν ν αναζητήσουν δροσιά σε κλιματιζόμενες αίθουσες σε Αθήνα, Πειραιά και άλλους Δήμους από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Σχετικές πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τρίτη και την Τετάρτη: Υψηλές θερμοκρασίες σήμερα κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά, μικρή πτώση αύριο στα ανατολικά

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Πέμπτη, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή: Σε υψηλά επίπεδα το θερμόμετρο, μικρή πτώση στα Δυτικά το Σάββατο, βαθμιαία πτώση από βορρά προς νότο την Κυριακή.
Πολύ υψηλός παραμένει και σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε ορισμένες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης προβλέπεται πολύ υψηλός ο κίνδυνος (δείκτης 4) για τους νομούς Αττικής, Εύβοιας και για τα νησιά Ψαρά, Λέσβος και Χίος. Παράλληλα, υψηλός (δείκτης 3) είναι για τους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Κομοτηνής, Καβάλας, Χαλκιδικής, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Βοιωτίας, Αιτωλοακαρνανίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Λακωνίας, Κυκλάδων και για τα νησιά Θάσος, Σαμοθράκη, Λήμνος, Σποράδες, Σκύρος, Ικαρία, Σάμος και Κύθηρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ