ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Η «Αντριάνα» του Θανάση Παπαγεωργίου στο το 4ο Φεστιβάλ Θεάτρου “ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:52:00 μ.μ. |
Η «Αντριάνα» του Θανάση Παπαγεωργίου στο το 4ο Φεστιβάλ Θεάτρου “ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ”
Με επιτυχία συνεχίζεται το 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ “ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ” με γενικό τίτλο «Αναζητώντας τον Άλλον», στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTίκι “Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ”, στο Κρανίδι Ερμιονίδας.

Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 στις 21.00 παρουσιάζεται το έργο «Αντριάνα» του Θανάση Παπαγεωργίου, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου, με την Εύα Καμινάρη.

Η «Αντριάνα» πρωτοπαρουσιάστηκε το 2013 σαν ένα τμήμα της τριλογίας «Με όλο μου το είναι» που παρουσίασε η «Στοά» στην περίοδο 2012-13 και απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές τόσο σαν έργο όσο και σαν ερμηνεία.

Ο μονόλογος αποτελείται από 15 τηλεφωνήματα που κάνει μία γυναίκα σε διάφορα πρόσωπα, με αφορμή μια ερωτική απιστία της αδελφής της. Προσπαθώντας, ως η λογική και ώριμη γυναίκα της οικογένειας, να βοηθήσει στην αποκατάσταση των σχέσεων του αντρόγυνου, ξεδιπλώνεται το δράμα που κρύβει η ίδια, έχοντας υποστεί μια βάρβαρη προδοσία από τον άνθρωπο που λάτρεψε στη ζωή της, αυτή την αδελφή.

Μια γυναίκα, μόνη στη σκηνή, παρέα μόνο με τις εφιαλτικές αναμνήσεις της, με το ένα χέρι σιδερώνει τραπεζομάντηλα εστιατορίων και με το άλλο κρατάει το ακουστικό του τηλεφώνου, προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στην κόλαση της μνήμης της και στην ενοχική εξάρτηση της.

Μια πασίγνωστη κατάσταση για πολλές γυναίκες που τους φορτώθηκε στην πλάτη η ευθύνη του λογικού και υπομονετικού ανθρώπου, από τον οποίο η κλασική ελληνική οικογένεια περιμένει την επίλυση των προβλημάτων της, που αδυνατεί να λύσει η ίδια.


ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, ώρα 21.00, Πολυχώρος Πολιτισμού ΑRΤίκι, Κρανίδι
‘ΑΝΤΡΙΑΝΑ’ του Θανάση Παπαγεωργίου, με την Εύα Καμινάρη
Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαγεωργίου
Τηλ. Κρατήσεων 698 698 22 24
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ