ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Αθ. Νταβέλος: 50 χρόνια Ερμής Κιβερίου - Ξεκινάμε έλα μαζί μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 μ.μ. |
Αθ. Νταβέλος: 50 χρόνια Ερμής Κιβερίου - Ξεκινάμε έλα μαζί μας
 Τη φετινή σεζόν η αγαπημένη μας ομάδα συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής. Η ομάδα του τόπου μας, που δημιούργησαν οι πατεράδες μας και που προσωπικά υπηρέτησα για πάνω από 20 χρόνια ως ποδοσφαιριστής (1989-2011) αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. 

Για μένα ήταν πάντα η δεύτερη οικογένεια μου. Παρά την κούραση, τα διαβάσματα και άλλες δυσκολίες νοιώθω τυχερός που με αυτή την ομάδα έζησα ανεπανάληπτα και τόσο έντονα συναισθήματα: χαρές, πανηγύρισμούς, λύπες, απογοητεύσεις... μια μικρογραφία της ζωής που σε κάνει πάντα πιο δυνατό.

Σήμερα ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του. Τα 50 χρόνια μας βρίσκουν πρωταθλητές στην Α’ κατηγορία Αργολίδας και έτοιμους για το πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Η νέα ομάδα στηρίζεται σε πολύ αξιόλογους παίκτες του Αργολικού ποδοσφαίρου, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις Ακαδημίες και στη συμμετοχή όσο το δυνατό περισσότερων νέων παιδιών όλων των ηλικιών.
Από τη θέση του αντιπροέδρου πλέον, ενόψει της έναρξης της νέας χρονιάς τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους φίλους να στηρίξουμε την ομάδα μας και να σταθούμε δίπλα της σε αυτή τη τόσο μεγάλη πρόκληση. Με τη φυσική μας παρουσία, τη φωνή μας, την ηθική και αν είναι δυνατό υλική ενίσχυση, είτε ως μέλη είτε με κάρτες διαρκείας, να αγκαλιάσουμε και πάλι τον ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ και να σταθούμε δίπλα του στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές. Να γίνουμε πραγματικά μέλη και συμμέτοχοι σε αυτή την όμορφη προσπάθεια, από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς. Η ομάδα θα είναι δυνατή μόνο αν είμαστε όλοι μαζί!

Πάντα με ήθος και με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, με τις οποίες έχει ταυτιστεί η ομάδα του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ τα 50 αυτά χρόνια ζωής.

Σε αυτό το όμορφο ταξίδι ξεκινάμε λοιπόν, δυνατά! ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

Αθανάσιος Νταβέλος,
Ιατρός
Αντιπρόεδρος Ερμή Κιβερίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ