ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση η σημερινή τελετή λήξης του Φεστιβάλ Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | |
Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση η σημερινή τελετή λήξης του Φεστιβάλ Επιδαύρου
 Η πολυδιαφημισμένη για σήμερα τελετή λήξης του Φεστιβάλ Επιδαύρου δεν θα έχει τελικά τηλεοπτική κάλυψη και επομένως προβολή, παρά την αρχική συμφωνία και το «πράσινο φως» που είχε δοθεί τόσο από το Φεστιβάλ Αθηνών, όσο και από την εφορία αρχαιοτήτων.

Μία παράσταση που πλήθος κόσμου σε όλη την Πελοπόννησο ανέμενε να παρακολουθήσει, κόσμος που δεν έχει την δυνατότητα να βρεθεί στην Επίδαυρο και το Αρχαίο Θέατρo, καθώς σε αυτή θα συμμετέχουν ΑΜΙΣΘΙ 300 χορευτές και μουσικοί από πολιτιστικούς κι άλλους συλλόγους περιοχών της Πελοποννήσου (οι οποίοι είναι κι αυτοί που θα φέρουν τον κόσμο στο Αρχαίο Θέατρο απόψε, οι βασικοί πρωταγωνιστές της παράστασης).

Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ είναι ότι ορισμένοι καλλιτέχνες δεν έδωσαν τη συναίνεσή τους στην απ’ ευθείας τηλεοπτική μετάδοση που θα γινόταν από την Τηλεόραση BEST καθώς ήθελαν extra αμοιβή για τη συμμετοχή τους στην τηλεοπτική προβολή.

ΔΗΛΑΔΗ «αφαίρεσαν» τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει μία μεγάλη γιορτή – αφιέρωμα στη μουσικοχορευτική παράδοση του Μοριά στην οποία συμμετέχουν 300 ΑΜΙΣΘΙ χορευτές και μουσικοί από συλλόγους της Πελοποννήσου, διότι οπως φαίνεται ορισμένοι ακριβοπληρωμένοι «συντονιστές» ήθελαν EXTRA αμοιβή επειδή θα τους δείξει η τηλεόραση.

Ο καθένας φυσικά μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Υ.Γ.: Η τιμή του εισιτηρίου είναι από 8 έως 35 ευρώ. Άραγε που θα πάνε τα χρήματα όταν η μεγάλη πλειοψηφία των συντελεστών συμμετέχουν ΑΜΙΣΘΙ;

Πηγή: best-tv.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ