ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Το αδιαχώρητο στα ΚΤΕΛ Κηφισού για Ναύπλιο, Λουτράκι, Καλαμάτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. | |
Το αδιαχώρητο στα ΚΤΕΛ Κηφισού για Ναύπλιο, Λουτράκι, Καλαμάτα
 Κατάμεστος από ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής είναι και σήμερα 14 Αυγούστου ο σταθμός υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό, καθώς η κίνηση παραμένει αυξημένη ενόψει 15αύγουστου.

Παρότι στα εκδοτήρια δεν υπάρχουν μεγάλες ουρές και αναμονή, τα εισιτήρια για προορισμούς όπως η Πελοπόννησος (Ναύπλιο, Λουτράκι, Καλαμάτα) και τα νησιά του Ιονίου έχουν γίνει ανάρπαστα. Άλλωστε, σχεδόν όλα τα λεωφορεία για τους παραπάνω προορισμούς αναχωρούν από τον Κηφισό με απόλυτη πληρότητα και με τους επιβάτες να κατακλύζουν τους χώρους αναμονής, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του σταθμού.

Συνολικά, υπολογίζεται πως κατά τη διάρκεια του τετραημέρου 11-14 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί 1.115 δρομολόγια, εκ των οποίων τα 170 προστέθηκαν εκτάκτως, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες που προέκυψαν από την αυξημένη ζήτηση. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του σταθμού, Παναγιώτη Βρεττό, ο φετινός αριθμός των εκδρομέων του 15αύγουστου κυμαίνεται μεταξύ 45 και 55 χιλιάδων επιβατών. Μάλιστα, δεν λείπουν και οι ξένοι τουρίστες, κυρίως από την Κίνα, αλλά και τις ΗΠΑ.

Για όσους επιλέγουν εισιτήριο με επιστροφή, παρέχεται έκπτωση που φτάνει έχει και σε 50% για τα ΚΤΕΛ του Νομού Αχαΐας. Τηλεφωνικές κρατήσεις γίνονται δεκτές, υπό την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να παραλάβουν τα εισιτήρια τους από τον Κηφισό τουλάχιστον μια ώρα πριν την αναχώρηση.

Πάντως, και φέτος φαίνεται ότι η επιλογή του τόπου διακοπών γίνεται και με οικονομικά κριτήρια, καθώς οι περισσότεροι έχουν προγραμματίσει ολιγοήμερες αποδράσεις στο εξοχικό ή σε σπίτια γνωστών, φίλων και συγγενών. Γι’ αυτόν τον λόγο, αναμένεται ένα μεγάλο μέρος της επιστροφής να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας 20 Αυγούστου.

Γιώργος Κυριακίδης
Πηγή: athina984.gr
Φώτο αρχείο ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ