ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Με εξαιρετική επιτυχία για ακόμη μια χρονιά η "Γιορτή του Ψαρά" στην Κοιλάδα Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. | |
Με εξαιρετική επιτυχία για ακόμη μια χρονιά η "Γιορτή του Ψαρά" στην Κοιλάδα Αργολίδας (βίντεο)
 Η «Γιορτή του Ψαρά 2017» πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου στην ιχθυόσκαλα στο λιμάνι της Κοιλάδας του Δήμου Ερμιονίδας στην Αργολίδα με μεγάλη επιτυχία από τους ανθρώπους που ζουν από τη θάλασσα.

Το μοναδικό αυτό γεγονός της περιοχής,  τράβηξε σαν μαγνήτης τον κόσμο που φέτος ως πρωταγωνίστριες είχε δυο πασίγνωστες ελληνίδες ερμηνεύτριες.
Το λαϊκό κομμάτι της βραδιάς το κάλυψε η Πέγκυ Ζήνα με την ορχήστρα της και στη συνέχεια ακολούθησε το νησιώτικο πρόγραμμα με την Μαρία Νομικού και τους δικούς της παραδοσιακούς οργανοπαίκτες.
 Άφθονα θαλασσινά και πεντανόστημα ψάρια προσφέρθηκαν στους συμμετέχοντες από το Catering Κτήμα Βασιλείου που είχε αναλάβει την εξυπηρέτηση του κοινού. Η βραδιά επιφύλασσε πολύ κέφι, χορό από το Χορευτικό τοπικό Σύλλογο και πυροτεχνηματα σε μια μαγευτική βραδιά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Ανδριανός καθως φυσικά και ο Δημαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής.
Νωρίτερα η Μαριάνα Βαρδινογιάνη και ο Σάκης Ρουβάς τίμησαν με αναμνηστικά τον Σύλλογο Φράγχθι, τον Σύλλογο Αλιέων Κοιλάδας και το Αθλητικό Σωματείο Κορωνίς Κοιλάδας που ηταν και οι διοργανωτές της βραδιάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ