ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Παράνομη ναύλωση ιδιωτικού πλοίου αναψυχής που εκτελούσε πλου στον Αργοσαρωνικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:27:00 π.μ. |
Παράνομη ναύλωση ιδιωτικού πλοίου αναψυχής πλου στον Αργοσαρωνικό
  Ακόμη μία περίπτωση παράνομης ναύλωσης εντόπισε το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή. Αυτή τη φορά, σε έλεγχο που έκαναν τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ζέας, διαπιστώθηκε παράνομη ναύλωση του ιδιωτικού πλοίου αναψυχής ''ROLEENO'', σημαίας Νήσων Κέυμαν, το οποίο εκτελούσε πλου με τόπο επιβίβασης και τελικής αποβίβασης εντός της ελληνικής επικράτειας, χωρίς το πλοίο να διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια επαγγελματικού πλοίου αναψυχής.

Πιο συγκεκριμένα, το ''ROLEENO'', απέπλευσε από το λιμένα Ζέας την 20-07-2017 για τον όρμο Βουλιαγμένης όπου αγκυροβόλησε και με τη συνδρομή βοηθητικής λέμβου μετέφερε από την μαρίνα Βουλιαγμένης οκτώ αλλοδαπούς υπηκόους προς εκτέλεση ναύλου για τις νήσους Πόρου, Ύδρας, Σπετσών, Πόρτο Χελίου και αντιστρόφως, με ημερομηνία επιστροφής στον όρμο Βουλιαγμένης την 29-07-2017, όπου και πάλι με χρήση βοηθητικής λέμβου αποβίβασε τους ανωτέρω επιβάτες στην Βουλιαγμένη.

Από το Ε' Λιμενικό Τμήμα Ζέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων κατά των υπαιτίων, ενώ επίσης υποβλήθηκε μήνυση στον πλοίαρχο του εν λόγω σκάφους, για παράβαση του άρθρου 414 του Π.Κ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ