ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Με αμείωτους ρυθμούς η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:09:00 μ.μ. |
Με αμείωτους ρυθμούς η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου
  Με αμείωτους ρυθμούς, ομαλά όμως και με συνεχή ροή εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου και σήμερα.

Χθες, Παρασκευή μέχρι και τα μεσάνυχτα στο ρεύμα εξόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου και από τα διόδια Ελευσίνας πέρασαν 67.588 οχήματα και από στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας από τα Διόδια Αφιδνών πέρασαν 43.576 οχήματα.

Το πρωί στους δρόμους που οδηγούσαν στο λιμάνι του Πειραιά επικρατούσε το αδιαχώρητο, πλέον όμως η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί. Αυξημένη, αλλά με συνεχή ροή εμφανίζεται η κίνηση και στους αυτοκινητοδρόμους της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται πως για σήμερα Σάββατο ισχύει απαγορευτικό για την κίνηση των φορτηγών στις εξόδους των Εθνικών Οδών από τις 8 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, ενώ περιπολικά της Τροχαίας βρίσκονται κατά μήκος ολόκληρου του Εθνικού Οδικού Δικτύου.

Αντίστοιχα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών θα ισχύσουν την Δευτέρα και την Τρίτη για τυχόν κύμα επιστροφής στο ρεύματα εισόδου αυτή την φορά και από τις 4 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

Έντονη είναι η παρουσία τροχονόμων στους Σταθμούς Διοδίων της χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.

Συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ειδικούς και γενικούς ελέγχους, ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ. καθώς και παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.

Πηγή: thepressroom.gr
Φώτο ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ