ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Γερμανίδα τουρίστρια αρνήθηκε να πληρώσει το ταξί γιατί η Ελλάδα χρωστάει στην χώρα της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:47:00 μ.μ. |
Γερμανίδα τουρίστρια αρνήθηκε να πληρώσει το ταξί γιατι η Ελλάδα χρωστάει στην χώρα της
 Μία Γερμανίδα τουρίστρια αρνήθηκε να πληρώσει οδηγό ταξί, επειδή η Ελλάδα έχει χρέος προ τη Γερμανία! 

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στα Χανιά και το επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί του νομού Χανίων, χαρακτηρίζοντάς το «πέρα για πέρα αληθές», απαντώντας έτσι σε τοπικά μέσα ενημέρωσης που έκαναν λόγο για ψεύτικο συμβάν.

Στην ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η εν λόγω πελάτισσα δεν ήθελε να πληρώσει τον πρώτο συνάδελφο, ενώ ο δεύτερος που τελικά, την πήγε στον προορισμό της, πληρώθηκε υπό το φόβο επίκλησης του αστυνομικού οργάνου. Για μία ακόμη φορά, επαναλαμβάνεται, ότι το περιστατικό είναι ΑΛΗΘΕΣ!»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί: «Η Γερμανίδα πήγε στη ρεμίζα των ταξί που βρίσκεται έξω από το 1ο Γυμνάσιο στα Χανιά και όχι στο Ακρωτήρι όπως γράφτηκε. Ζήτησε από τον συνάδελφο οδηγό να μάθει τα κόμιστρα για Πλατανιά. Εκείνος της έδειξε τον τιμοκατάλογο με τα κόμιστρα στον οποίο αναγραφόταν το ποσό 16 ευρώ για Πλατανιά. Η Γερμανίδα όταν το είδε του είπε: «Αντί να μας πηγαίνετε δωρεάν που μας χρωστάτε μας παίρνετε και λεφτά από πάνω;»

Ο οδηγός ταξί προσπάθησε να συγκρατηθεί και ζήτησε από τον συνάδελφό του που βρισκόταν αμέσως μετά από εκείνον να πάρει τη Γερμανίδα στο ταξί γιατί ο ίδιος είχε ενοχληθεί, όπως ήταν λογικό, από τη δήλωσή της. Ο δεύτερος οδηγός πήγε τη γυναίκα στον προορισμό της. Η στάση της δεν ήταν στην αρχή του Πλατανιά, αλλά περίπου στο ύψος του Μινώα Παλλάς με μεγάλη κίνηση στον δρόμο. Το ταξίμετρο έγραψε 18 ευρώ. Όταν της είπε την τιμή εκείνη αρνήθηκε να τον πληρώσει λέγοντας ότι στον τιμοκατάλογο των κομίστρων αναφερόταν το ποσό των 16 ευρώ.

Ο οδηγός της εξήγησε ότι το ταξίμετρο είχε γράψει παραπάνω λόγω της μεγάλης κίνησης στον δρόμο. Η Γερμανίδα ωστόσο, εξακολουθούσε να αρνείται να πληρώσει. Εκείνη την ώρα περνούσε από τον δρόμο ένας αστυνομικός και ο οδηγός ταξί είπε ότι θα τον φωνάξει για να λυθεί το πρόβλημα. Τότε εκείνη αμέσως και βιαστικά έβγαλε 20 ευρώ, τα άφησε και έφυγε χωρίς μάλιστα να πάρει ρέστα».

Πηγή: flashnews.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ