ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Ο νέος Ερμής Κιβερίου "αποκαλύφθηκε"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | |
Ο νέος Ερμής Κιβερίου "αποκαλύφθηκε"
Για δεύτερη περίοδο μέσα σε τρία μόλις χρόνια ο Ερμής Κιβερίου και στην επέτειο των 50 χρόνων της ζωής του, ετοιμάζεται να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Η πρωταθλήτρια ομάδα της Αργολίδας σε μια ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Ιερεύς Γεώργιος Νταβέλος» στο Κιβέρι παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα, το έμψυχο δυναμικό και το τεχνικό επιτελείο και έθεσε τους στόχους για την αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδος Βασίλης Σιδέρης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Άργους- Μυκηνών «Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός» Βαγγέλης Τζαβέλλας, η πολιτευτής Αργολίδας Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου, οι πρόεδροι των τοπικών φορέων και πολλοί φίλοι της ομάδας.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης στο χαιρετισμό που απηύθυνε προανήγγειλε τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ του Ερμή Κιβερίου, πρωταθλητή στην Αργολίδα την περασμένη περίοδο και του Αργοναύτη Κίου που κατέκτησε το Κύπελλο. Ο τελικός του Super Cup του νομού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Αργους. Ο Βαγγέλης Τζαβέλας ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα και εξέφρασε την απόλυτη στήριξη σε υγιή σωματεία όπως είναι του Ερμή.
 Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ομάδας Αντώνης Λυμπέρης επεσήμανε ότι «ο Ερμής αποτελεί κομμάτι όλης της κοινότητας. Δεν είναι προσωπική υπόθεση κανενός. Η επιτυχία έχει όλους τους συγχωριανούς αποδέκτες. Οφείλουμε λοιπόν όλοι μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την αγαπημένη μας ομάδα όπως κάναμε μέχρι τώρα. Οι νέοι παίκτες που αποκτήσαμε μαζί με το υλικό που υπήρχε υπό την καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου είμαι βέβαιος ότι θα μας κάνουν και πάλι υπερήφανους».
Για δεύτερη συνεχή χρονιά τεχνικός του Ερμή είναι ο Γιώργος Διαμαντής: «Η κατηγορία που θα κληθούμε να αγωνιστούμε έχει τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας, αρχίσαμε τα φιλικά παιχνίδια και θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος» τόνισε.
 Ο αντιπρόεδρος Αθανάσιος Νταβέλος έκανε μια αναλυτική παρουσίαση της οργάνωσης και των στόχων της ομάδας για τη νέα χρονιά, οι οποίοι συνοψίζονται σε τέσσερις βασικούς άξονες: Σε μια καλή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική, στην συνέχιση της λαμπρής ιστορίας της ομάδας η οποία συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής, στην ενίσχυση των ακαδημιών για την ανάδειξη ντόπιων παιχτών και στην μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση όλων των κατοίκων της περιοχής γύρω από τον Ερμή. Ανακοίνωσε ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ερμή Ρέμος Μαρίνης θα είναι ο υπεύθυνος για τις ακαδημίες.
 Τα νέα αποκτήματα είναι οι: Μάριος Αγγελόπουλος,α Αντωνόπουλος, Δημήτρης Γιάννος, Γιάννης Διαμαντής, Ανδρέας Παπαϊωάννου, Σπύρος Πλατής και Νίκος Χατζόπουλος. Όλοι οι παίχτες και το τεχνικό επιτελείο παρουσιάστηκαν κατά σειρά στο φίλαθλο κοινό, και στις δηλώσεις τους υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν και οι πρώτες εγγραφές των λιλιπούτειων παικτών που θα αποτελέσουν το φυτώριο του Ερμή Κιβερίου. Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Νταβέλος, αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, ο οποίος θα είναι ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ