ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Μεγάλη πυρκαγιά στην Αρκαδία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:11:00 μ.μ. | |
 Μεγάλη πυρκαγιά στην Αρκαδία
 Παραμένουν σε εξέλιξη οι πυρκαγιές στην Πάργα, το Αγρίνιο, τη Ζάκυνθο και Φθιώτιδα, ενώ γύρω στις 18:30 φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Ελαία Γορτυνίας, στην Αρκαδία. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά στην Ελαία ξέσπασε σε περιοχή πυκνόφυτη με πεύκα και πουρνάρια, ενώ φυσάει αρκετά δυνατός αέρας.

Για την κατάσβεση επιχειρούν αυτή την ώρα 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 4 αεροπλάνα τύπου «Πετζετέλ».

Το απόγευμα τις Τετάρτης εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση στις Μαριές Ζακύνθου. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα και δύο αεροσκάφη τύπου «Πετζετέλ».

Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Τρίτη, σε δασική έκταση στην περιοχή Τσεκούρι Πάργας. Επιχειρούν 20 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 17 άτομα πεζοπόρο και φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, αλλά καίει κυρίως πουρνάρια σε δύσβατη περιοχή, όπου επιχειρούν κυρίως τα πεζοπόρα τμήματα.

Την ίδια εικόνα παρουσιάζει και η πυρκαγιά στην περιοχή Αμπέλια Αγρινίου, η οποία είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 34 πυροσβέστες, 17 οχήματα και 20 άτομα πεζοπόρο.

Σε εξέλιξη επίσης βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε γύρω στις 14:30 σε δασική έκταση στην περιοχή Ζέλι του Δήμου Λοκρών Φθιώτιδας. Η φωτιά, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, είναι σε ρεματιά με πεύκα και πουρνάρια και απειλεί να πάρει διαστάσεις.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα, επτά άτομα πεζοπόρο τμήμα, τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ