ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Γ. Μαντζούνης: Περίμενα από μια αριστερή κυβέρνηση να ασχοληθεί με τις αιτίες που δημιουργούν τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:32:00 μ.μ. | |
Γ. Μαντζούνης: Περίμενα από μια αριστερή κυβέρνηση να ασχοληθεί με τις αιτίες που δημιουργούν τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο
 Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο γνωστός παράγοντας της Αργολίδας και επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Γιάννης Μαντζούνης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Θέλω να πιστεύω ότι η προχειρότητα και η βιασύνη της ψήφισης των νομοσχεδίων, του καταστατικού της ΕΠΟ και των άλλων αποφάσεων δεν θα επηρεάσουν αρνητικά τις προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχοντας την εμπειρία των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγιναν πριν από τρεις μήνες οι εκλογές στην ΕΠΣ Αργολίδας, όπου κυρίαρχη θέση είχαν οι αποδεδειγμένες πλαστογραφίες (με τις οποίες πλέον ασχολείται η δικαιοσύνη), οι απειλές, οι τραμπουκισμοί, οι αντιπρόσωποι από τη Β. Ελλάδα (Πρώτη Σερρών κ.λπ.) και οι πάσης φύσεως πολιτικές παρεμβάσεις, φοβάμαι ότι, αν αυτά τα απαράδεκτα για τη δημοκρατία και την κοινωνία συνέβησαν και σε άλλες ενώσεις, οι εκλογές δε θα λύσουν τα προβλήματα ούτε του επαγγελματικού αλλά κυρίως ούτε του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Περίμενα από μια αριστερή κυβέρνηση να ασχοληθεί με τις αιτίες που δημιουργούν τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην περιορίζεται στις καταγγελίες και στις συνεχείς αναφορές στο παρελθόν. Από αυτά έχουμε χορτάσει.

Προσωπικά, θα συνεχίσω να παρακολουθώ τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, να δηλώνω παρών και να το υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις. Εύχομαι στους υποψηφίους των εκλογών της ΕΠΟ “καλή επιτυχία” και στη νέα διοίκηση που θα προκύψει πολλή δύναμη».

Γιάννης Μαντζούνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ