ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Ναυάρχου Π. Κουντουριώτη στην Ύδρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 π.μ. |
Εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Ναυάρχου Π. Κουντουριώτη στην Ύδρα
Τα «Κουντουριώτεια» είναι –ετήσιες- εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Ύδρας τιμώντας την επέτειο του θανάτου του Ήρωα και Ελευθερωτή του Αιγαίου και των Βαλκανικών Πολέμων αλλά και Πρώτο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Υδραίο Ναύαρχο Παύλο Κουντουριώτη. 

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, που γίνονται στο νησί υπάρχει πλήθος επισκεπτών, ενώ προσκαλούνται και παραβρίσκονται επίσημοι, εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών καθώς και εκπρόσωποι των γραμμάτων και της τέχνης. 

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, που γίνονται στο νησί γύρω στα τέλη Αυγούστου, υπάρχει πλήθος επισκεπτών, ενώ προσκαλούνται και παραβρίσκονται επίσημοι, εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών καθώς και εκπρόσωποι των γραμμάτων και της τέχνης.
Οι εκδηλώσεις των «Κουντουριώτειων» περιλαμβάνουν ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα. Όπως βλέπεται στο αναρτημένο πρόγραμμα

Την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 θα τελεστεί δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας και επίκαιρη ομιλία στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Καθεδρικού Ναού με θέμα: «Παύλος Κουντουριώτης – Ο τελευταίος των Υδραίων Ναυμάχων», θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του στο λιμάνι της Ύδρας και κατόπιν στον Τάφο του Υδραίου Ναυάρχου και πρώτου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Παύλου Κουντουριώτη. 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017, με τα εγκαίνια του υπαίθριου χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων στα Καμίνια με νησιώτικο γλέντι με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Ιωάννη της ενορίας του Ι. Ναού Τιμίου Προδρόμου στα Καμίνια.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ