ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Ο Μεϊγουέδερ νίκησε τον ΜακΓκρέγκορ στη «μάχη του αιώνα» (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. |
Ο Μεϊγουέδερ νίκησε τον ΜακΓκρέγκορ στη «μάχη του αιώνα» (βίντεο)
 Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε η πολυδιαφημισμένη «μάχη του αιώνα», που διεξήχθη τα ξημερώματα στο Λας Βέγκας, ανάμεσα στον Αμερικανό παγκόσμιο πρωταθλητή πυγμαχίας, Φλόϊντ Μεϊγουέδερ και τον Ιρλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή ΜΜΑ, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.


Με εξαιρετική τακτική, ο Μεϊγουέδερ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του. Δίνοντας «χώρο επίθεσης» στον Ιρλανδό για τους πρώτους τρεις γύρους, ο Μεϊγουέδερ, υποχρέωσε τον ΜακΓκρέγκορ να καταναλώσει τις περισσότερες των δυνάμεων του, χωρίς να αποσπάσει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ετσι, από τον 4ο γύρο, ο Αμερικανός «άρχισε το πρόγραμμα του» και στον 10ο γύρο, ο διαιτητής αναγκάσθηκε να διακόψει την αναμέτρηση σε βάρος του ΜακΓκρέγκορ, καθώς το νοκ-άουτ θεωρείτο βέβαιο.

Εκτός από την νίκη γοήτρου και τα οικονομικά οφέλη, ο 40χρονος Μεϊγουέδερ, πέτυχε κάτι σπουδαίο για την παγκόσμια πυγμαχία, καθώς διατήρησε το αήττητο του με 50 νίκες στην καριέρα του, καταρρίπτοντας το σχετικό ρεκόρ του Ρόκι Μαρτσιάνο.

Σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις ο ...χαμένος του αγώνα, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ αναμένεται να εισπράξει περίπου 100 εκατομμύρια δολλάρια, ενώ ο θρυλικός Μεϊγουέδερ, θα γίνει πλουσιότερος κατά 200 εκατομμύρια δολλάρια!

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Αμερικανός υπερπρωταθλητής, δήλωσε: «Η στρατηγική μου ήταν να κερδίσω χρόνο ώστε να τον αντιμετωπίσω. Ηθελα να τον αφήσω να κτυπά πρώτος και να τον τελειώσω στους τελευταίους γύρους, αφού αυτό ξέρω να το κάνω καλά. Θεωρώ ότι οι θεατές είδαν αυτό που περίμεναν. Ξέρω οτι οι αγώνες του ΜΜΑ διαρκούν 25 λεπτά. Και μετά τα 25 λεπτά ο ΜακΓκρέγκορ άρχισε να κουράζεται.

Θέλω να πω ότι με εξέπληξε θετικά. Ηταν ένας δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας μου. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος που μετά από 21 χρόνια στα ρινγκ, το όνομα μου, βρίσκεται μαζί με αυτά των Ρόκι Μαρτσιάνο, Λάρι Χολμς, Μάρβιν Χάγκλερ και Μάικ Τάϊσον».

Από την πλευρά του, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, σχολίασε: «Δεν ήταν γρήγορος, ούτε καλύτερος. Σίγουρα όμως, είναι πολύ έμπειρος. Και αυτό το στοιχείο έκανε την διαφορά. Πήρε σωστές αποφάσεις κατά την διάρκεια του αγώνα. Εκτιμώ ότι βρέθηκα κοντά στην νίκη και νομίζω ότι ο αγώνας έληξε πολύ νωρίς. Απλά ήμουν κουρασμένος, δεν ήμουν τραυματίας».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ