ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

"Σινέ Ελληνικόν" στην Πυργέλα: Μια εκπληκτική μουσική παράσταση και όχι μόνο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. | | |
"Σινέ Ελληνικόν" στην Πυργέλα: Μια εκπληκτική μουσική παράσταση και όχι μόνο!
Μια μεγάλη και χορταστική διαδραστική παράσταση διοργάνωσε στην Αργολίδα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας «ΑΘΗΝΑ», την Κυριακή το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Αγίου Νικολάου Πυργέλας στο Δήμο Άργους Μυκηνών.
Με εμπνευστή της ιδέας τον Γιάννη Νανόπουλο, ζήσαμε για περίπου 3 ώρες τη νοσταλγική ατμόσφαιρα της εποχής του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου μέσα από βίντεο με ατάκες και σκηνές από επιλεγμένες ταινίες, αλλά κυρίως μέσα από αγαπημένα τραγούδια που αναδείχθηκαν από τις ταινίες αυτές, μερικά από τα οποία πλαισιώθηκαν και εμπλουτίστηκαν χορευτικά και χορογραφικά!
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές αυτής της υπέροχης παράστασης που χάρη σε αυτούς ζωντάνεψαν στην πλατεία του χωριού μας αυτές οι όμορφες αναμνήσεις του πάντα διαχρονικού παλιού Ελληνικού κινηματογράφου!
 - Τον Γιάννη Νανόπουλο στην επιμέλεια παρουσίασης, την κιθάρα και την ερμηνεία.
- Τον Χρήστο Γαμβρουλά στο μπουζούκι.
- Τον σύλλογο "Ελληνική Παράδοση" στην απόδοση του χορευτικού μέρους. Τους ευχαριστούμε που για ακόμη μια φορά αποδέχθηκαν την πρότασή μας και συμμετείχαν αφιλοκερδώς, συμβάλλοντας και αυτοί με τον τρόπο τους στην επιτυχία της παράστασης!
- Τους Κώστα Ηλιόπουλο και Κώστα Τσεβόπουλο στην επιμέλεια ήχου & φωτισμού.
- Την Ουρανία Τσεκρέκου στο χειρισμό βίντεο υλικού.
Επίσης, να ευχαριστήσουμε πολύ τις γυναίκες του συλλόγου που έτρεξαν αρκετά για να οργανωθεί αυτή η εκδήλωση, αλλά και όσους συγχωριανούς διέθεσαν από τον χρόνο τους, βοηθώντας και αυτοί σημαντικά!
Τέλος, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήταν κοντά μας αυτή την βραδιά και μας τίμησε με την παρουσία του, στηρίζοντας τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις!

Συγχαρητήρια σε όλους!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ