ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Γ. Γκιόλας σε Ά.Γεωργιάδη: Κουκουλώσατε, ανεχθήκατε και καλύψατε μια φαύλη κατάσταση στο Ερρίκος Ντυνάν (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 π.μ. | |
Γ. Γκιόλας σε Ά.Γεωργιάδη: Κουκουλώσατε, ανεχθήκατε και καλύψατε μια φαύλη κατάσταση στο Ερρίκος Ντυνάν (βίντεο)
 Τις ξεκάθαρες και συγκεκριμένες πολιτικές ευθύνες της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας –επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ- στο θέμα του ΄΄Ερρίκος Ντυνάν’’ ανέδειξε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας ,στη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής.



Στην επιτροπή που διερευνά ,ήδη , διεξοδικά , το κεφάλαιο ΄΄Ερρίκος Ντυνάν΄΄ κατέθεσε ως μάρτυρας ο πρώην Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης που δέχτηκε καταιγισμό ερωτημάτων από τον κ. Γκιόλα αναφορικά με τους χειρισμούς της τότε πολιτικής ηγεσίας στα προβλήματα του νοσοκομείου-ιδρύματος το οποίο οδηγήθηκε σε πλειστηριασμό.

Ο κ. Γκιόλας καταλόγισε ευθέως στον κ. Γεωργιάδη αλλά και σε όσους διατέλεσαν υπουργοί την επίμαχη περίοδο συγκριμένες ευθύνες σε σχέση με το έλεγχο, την ανοχή σε ατασθαλίες , την έλλειψη εναλλακτικού πλάνου για την αποφυγή πλειστηριασμού κλπ.

΄΄ Κουκουλώσατε, καλύψατε, ανεχτήκατε μια φαύλη κατάσταση που επικρατούσε στο Ερρίκος Ντυνάν΄΄ , και οδηγήσατε το νοσοκομείο στον πλειστηριασμό ΄΄ επισήμανε ο κ. Γκιόλας.

Ο βουλευτής Αργολίδας υπέβαλε ερωτήματα στον κ. Γεωργιάδη αναφορικά με τις πολιτικές-ποινικές ευθύνες που καταλογίστηκαν ( ή όχι) από το 1999 -που ιδρύθηκε το ΄΄Ε.Ν.’’ - , αν οι τότε εκπρόσωποι του Υπουργείου στο Ίδρυμα κατήγγειλαν τις ατασθαλίες, γιατί ανέχθηκαν να φτάσουν σε ..δυσθεώρητα ύψη τα δωρεάν νοσήλεια κλπ.

Περισσότερα από το διάλογο Γκιόλα-Γεωργιάδη , στην επιτροπή της Βουλής, στο βίντεο που ακολουθεί…
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ