ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Εξαγριωμένοι φίλαθλοι του Πανναυπλιακού: Κάτω τα χέρια από την ομάδα του Παναγιώτη Ταχτσίδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:52:00 π.μ. |
Εξαγριωμένοι φιλάθλων του Πανναυπλιακού: Κάτω τα χέρια από την ομάδα του Παναγιώτη Ταχτσίδη
 Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βάλει ακόμα μία τρικλοποδιά στον Παναγιώτη Ταχτσίδη και στην προσπάθεια για την αναγέννηση του Πανναυπλιακού.

Αναλογιζόμενοι την έντονη συζήτηση στην πόλη του Ναυπλίου, ότι κύκλοι αυτοδιοικητικοί, που μάλιστα είναι οι ταγοί της Πελοποννήσου, δεν επιθυμούν τη δημιουργία του αναγεννημένου Πανναυπλιακού. Αυτοί οι άρχοντες με την τόση προβολή σε ολόκληρη την Περιφέρεια και σε όλο το νομό Αργολίδας γιατί αντιδρούν και δεν θέλουν τον Παναγιώτη μπροστάρη;

Επίσης απευθυνόμαστε σε αυτούς που σκέφτονται να πλαισιώσουν σε διάφορα πόστα, προπονητές κτλ τη "διοίκηση" Ψυχογιού, ζητώντας τους να σκεφτούν δύο, τρεις, χίλιες δεκατρείς την επιλογή τους γιατί "βάζουν το κεφάλι τους στον τορβά" και το ρεζιλίκι δεν θα αργήσει, ειδικά αν σκεφτούν τα περσινά.


Πέρσι μας διώξατε από το γήπεδο,από το δεύτερο σπίτι μας, φέτος δεν θα σας αφήσουμε να ξεφτιλίσετε αυτή την ιστορική ομάδα ρίχνοντας τη στην Β' Αργολίδας. Είμαστε αποφασισμένοι και δεν κάνουμε πίσω.

Εξαγριωμένοι φίλαθλοι του Πανναυπλιακού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ