ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Εντυπωσιακοί παραδοσιακοί χοροί με φόντο το Μπούρτζι στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:41:00 π.μ. | |
Εντυπωσιακοί παραδοσιακοί χοροί με φόντο το Μπούρτζι στο Ναύπλιο (βίντεο)
 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην προβλήτα του Φάρου στο λιμάνι Ναυπλίου το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ναυπλιέων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρέλαση των χορευτικών ομάδων στην παλιά πόλη του Ναυπλίου με ξένους, επισκέπτες και ντόπιους να καταχειροκροτούν τα χορευτικά σχήματα με τις παραδοσιακές στολές τους.
Τα χορευτικά συγκροτήματα που μας ταξίδεψαν στην παράδοση με φόντο το απέραντο γαλάζιο και το εμβληματικό Μπούρτζι, ηταν ο Χορευτικός σύλλογος ΦΑΕΘΩΝ Κέρκυρας, η Χορευτική ομάδα «Εύξεινος Λέσχη Βέροιας», η Σχολή χορού Παναγιώτης Κατσίκης, Πάτρα, ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος «Ερωτόκριτος» του Κώστα Κυριακάκη και η Χορευτική Ομάδα των Φίλων του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος.
Ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού τίμησε τους επικεφαλής των αποστολών με αναμνηστικά και τόνισε πως η Δημοτική αρχή οραματίζεται την καθιέρωση του φεστιβάλ ως μια ανοικτή γιορτή που θα φέρνει κοντά χορευτές και συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα και θα αναδεικνύει το Δήμο ως κέντρο λαϊκού πολιτισμού και παράδοσης.
Την εκδήλωση παρακολούθησε πολύς κόσμος που συγκεντρώθηκε στο χώρο του Φάρου, ανάμεσα τους οι Αντιδήμαρχοι Σταύρος Γαβρήλος και Κωνσταντίνος Ρούτουλας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ