ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Εξοργιστική η κατάσταση με το ανεξέλεγκτο πάρκινγκ των αυτοκινήτων στην Κόστα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 μ.μ. | |
Εξοργιστική η κατάσταση με το ανεξέλεγκτο πάρκινγκ των αυτοκινήτων στην Κόστα Ερμιονίδας
Απίστευτη ειναι η κατάσταση με το ανεξέλεγκτο πάρκινγκ που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στον δρόμο για το λιμάνι της Κόστας δίπλα από το Πόρτο Χέλι που μπορεί γεωγραφικά να βρίσκεται  στην Αργολίδα διοικητικά όμως υπεύθυνος είναι ο Δήμος Σπετσών. 

Οι οδηγοί των αυτοκίνητων παρκάρουν όπου βρουν προκειμένου να πάρουν τα θαλάσσια μέσα και να μεταφερθούν στις Σπέτσες, με αποτέλεσμα όταν χρειαστεί να περάσει κάποιο βαρύ και μεγάλο όχημα ο δρόμος να κλείνει.
Τα αυτοκίνητα είναι τόσα πολλά και προκειμένου να παρκάρουν στον στενό αυτό δρόμο προκαλούν παρακώλυση συγκοινωνιών με αποτελεσμα να μην εξελίσσεται ομαλά η κυκλοφορία με συχνά μποτιλιαρίσματα.
Πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα, γιατί φανταστείτε  (ω μη γένοιτο) να πρέπει περάσουν οχήματα της πυροσβεστικής, υδροφόρες ή ακόμα και ασθενοφόρα, τι θα γίνει...  
Πρέπει άμεσα να υπάρξει λύση οριστική σε συνεργασία των Δήμων Ερμιονίδας και Σπετσών και της αστυνομίας για το φαινόμενο που παρατηρείτε στο σημείο και η κίνηση των οχημάτων να διεξαγεται κανονικά και απρόσκοπτα. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ