ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Ληστεία και άγριος ξυλοδαρμός στην Αργολίδα σε ενέδρα ανυποψίαστου οδηγού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. |
Ληστεία και άγριος ξυλοδαρμός στην Αργολίδα σε ενέδρα ανυποψίαστου οδηγού
 Το χάρο με τα μάτια του είδε ανυποψίαστος κάτοικος κοινότητας στην Αργολίδα όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρεις αλλοδαπούς και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η υγεία του στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. 

Το Σάββατο προς Κυριακή , σύμφωνα με το argolikianaptiksi.gr, γύρω στις 2 τη νύχτα, τρεις αλλοδαποί, σύμφωνα με μαρτυρία του συγγενικού περιβάλλοντος . είχαν παρκάρει το αυτοκίνητό τους σε στροφή της επαρχιακής οδού Άργους - Χωνικα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αναγκάσουν όποιον περνούσε να κόψει ταχύτητα. 

Το θύμα ανυποψίαστο έκοψε ταχύτητα με αποτέλεσμα να πεταχτούν οι τρείς ληστές και να τον χτυπήσουν άγρια ενώ φεύγοντας πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου . 

Ευτυχώς δεν πήραν και το κινητό τηλέφωνο και έτσι μπόρεσε να ειδοποιήσει την κόρη του την οποία κατάφερε και ειδοποίησε με το κινητό του και τον μετέφερε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο. 

Το περιστατικό σοκάρει καθώς οι επιθέσεις πλέον παίρνουν πρωτόγνωρες διαστάσεις και η αστυνόμευση πρέπει να γίνεται πιο έντονη τις επικίνδυνες ώρες.

Πηγή: argolikianaptiksi.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ