ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Γ. Μανιάτης στον Βήμα fm 99.5 για το start-up της Προοδευτικής Παράταξης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. | |


  Γ. Μανιάτης στον Βήμα fm 99.5 για το start-up της Προοδευτικής Παράταξης
Α. ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΟΑΣΘ
·     Η κυβέρνηση διώχνει επενδύσεις αντί να τις προσελκύει, οδηγώντας τη χώρα σε αδιέξοδο. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. 

·        Ο Καμμένος υψώνει τη δήθεν ρομφαία της οικολογίας, όταν 7 φορές το ΣτΕ δικαίωσε την περιβαλλοντική μας άδεια. Δεν μαθαίνουν!
  • Διόρισαν συντρόφους και γονείς, παίζουν το έργο της δήθεν αντιπαράθεσης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σφιχταγγαλιασμένοι και μόνοι τους βαδίζουν στο γκρεμό.

Β. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
·         Η Κεντροαριστερά σήκωσε το βάρος ευθυνών που δεν της ανήκαν μετά τη χρεοκοπιά της χώρας από τη διακυβέρνηση Καραμανλή.
·         Ένα start-up της δημοκρατικής παράταξης, θα είναι κι ένα νέο ξεκίνημα για την ίδια τη χώρα. Δρομολογείται το Κίνημα της Προοδευτικής Παράταξης.
·         Ήμουν στα δύσκολα μάχιμος όταν άλλοι εγκατέλειπαν το καράβι. Θα τοποθετηθώ θεσμικά την κατάλληλη στιγμή για την ηγεσία.
·         Ως τέλος Οκτωβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την εκλογή επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ως τέλος του έτους θα έχει ιδρυθεί το νέο κόμμα. Αυτή θα είναι μια καμπή για τη χώρα.
·         Η μοναδική στόχευση είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Να είμαστε ο  προοδευτικός πόλος απέναντι στη συντηρητική ΝΔ.
·         Η Κεντροαριστερά είναι ο χώρος που έχει κάνει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις και τομές στη χώρα. Τώρα έχουμε την ιστορική ευκαιρία για την ανάταση της δημοκρατικής παράταξης.
·         Απευθυνόμαστε στο 25% των Ελλήνων που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί ή κεντροαριστεροί πολίτες. Δεν χαρίζουμε ούτε έναν στο ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ.
·         Η μεσαία τάξη σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της έχει σοβαρές επιφυλάξεις απέναντι σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι η μεγάλη πρόκληση για μάς. Πρέπει να τους πείσουμε.
·         Αν η χώρα πορευτεί με σοβαρότητα, με κοινωνική ευαισθησία, με φιλοεπενδυτική και φιλοπεριβαλλοντική κατεύθυνση, η Ελλάδα μπορεί να αφήσει πίσω της τα μνημόνια και να αναπτυχθεί.
·         Έχουμε ένα απίστευτο ανθρώπινο δυναμικό και πλεονεκτήματα που μπορούν να δώσουν άλλη προοπτική στη χώρα, με προοδευτικό όμως πρόσημο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ