ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Δ.Κωστούρος: Tο Ναύπλιο θα βιώσει ξανά μεγάλες χαρές από το ποδόσφαιρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 π.μ. | | |
Δ.Κωστούρος: Tο Ναύπλιο θα βιώσει ξανά μεγάλες χαρές από το ποδόσφαιρο
 Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ενημέρωσε μέσω ανάρτησης στην επίσημη σελίδα του στο facebook, για το τι ειπώθηκε ανάμεσα στην εφταμελή επιτροπή για την σωτηρία του Πανναυπλιακού, του ιδίου αλλά και του εισαγγελέα.

''Συναντήθηκα σήμερα μαζί με την επιτροπή σωτηρίας του Πανναυπλιακού με τον εισαγγελέα και συζητήσαμε τις καταστάσεις που προέκυψαν μετά την πρωτοφανή περσινή πορεία της ομάδας.
Η διαδικασία που μας οδήγησε στην εισαγγελία όπως μας ειπώθηκε λέγεται "ειρηνική επίλυση διαφορών" και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική.

Η περσινή απαξίωση των ποδοσφαιρικών πραγμάτων της πόλης, το παρελθόν και η δράση προσώπων, όπως και τα γεγονότα αναλύθηκαν με λεπτομέρειες και στην πραγματική τους διάσταση.
Αναφέρθηκε ότι κάποιοι έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την εισαγγελική πρόσκληση για να δυσφημίσουν πρόσωπα και θεσμούς αφήνοντας υπονοούμενα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά πιστεύω πως όλα αυτά σύντομα θα είναι παρελθόν και το Ναύπλιο θα βιώσει ξανά μεγάλες χαρές από το ποδόσφαιρο. 

Γνωρίζοντας την αγωνία των φιλάθλων, πήρα την πρωτοβουλία να συγκαλέσω λαϊκή συνέλευση με τεράστια συμμετοχή, κάτι που σίγουρα συνέβαλε στην αναβάθμιση της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας του Δήμου και αν παραστεί ανάγκη θα επαναληφθεί.

Υ.Γ. Ο σεβασμός της νομιμότητας και των κανονισμών είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει και πρέπει όλοι να μας ακολουθήσουν.''
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ