ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι αιτήσεις συμμετοχής στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 π.μ. |
Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι αιτήσεις συμμετοχής στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017
 Η Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 καθιερώνεται στην συνείδηση των επιχειρηματιών και παραγωγών της Πελοποννήσου ως ένα σημαντικό βήμα, ένα «εργαλείο» προβολής, προώθησης και ανάδειξης προϊόντων και υπηρεσιών. Στην φετινή διοργάνωση, που φιλοξενείται στην Αργολίδα, συμμετέχουν περισσότεροι από 250 εκθέτες, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Τα περίπτερα της Έκθεσης αποτελούν ένα πανόραμα της εμπορικής, κατασκευαστικής και παραγωγικής ζωής της Πελοποννήσου και καλύπτουν όλο το εύρος των δραστηριοτήτων. Συμμετέχουν εκθέτες από τον χώρο των κατασκευών, της γαστρονομίας, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, της αυτοκίνηση/μοτοκίνησης, του τουρισμού και της φιλοξενίας και φυσικά παραγωγοί αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων.

Η Έκθεση αναμένεται να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών τόσο γενικού ενδιαφέροντος – κοινό που θέλει να ενημερωθεί και να απολαύσει τα περίπτερα – αλλά και ειδικότερα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι έχουν εμπορικό/επιχειρηματικό ενδιαφέρον για νέες συμφέρουσες συνεργασίες. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για την δυναμική παρουσία τόσο μεγάλου πλήθους εκθετών.

Η Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 στην Αργολίδα πραγματοποιείται από 27 Σεπτεμβρίου έως και 1η Οκτωβρίου στο κτίριο Φραγκίστα, στο 4ο χιλιόμετρο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ