ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Έρχεται ο "Παλαμήδειος Άθλος 2017" (δηλώσεις συμμετοχής)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:21:00 μ.μ. |
Έρχεται ο "Παλαμήδειος Άθλος 2017"
 Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει και καλεί όλους τους φιλάθλους Δρομείς, τους αθλητές και Πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή σε έναν από τους Αγώνες Δρόμου της Διοργάνωσης του Φθινοπωρινού Ναυπλίου "Παλαμήδειος Άθλος 2017" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 26 Νοεμβρίου.

Ο "Παλαμήδειος Άθλος" είναι αγώνας ειδικών απαιτήσεων σε συνολική απόσταση 5χλμ. Το πρώτο μέρος (850μ με απότομη ανωφέρεια) περιλαμβάνει την ανάβαση στο ιστορικό κάστρο του Παλαμηδείου με τα 999 σκαλοπάτια και τη διαπέραση του κάστρου.

Ώρα Εκκίνησης 12:30

Εκκίνηση: επί της 25ης Μαρτίου στην είσοδο του Κάστρου


Περιγραφή της διαδρομής: Ο "Παλαμήδειος Άθλος" είναι αγώνας ειδικών απαιτήσεων σε συνολική απόσταση 5χλμ. Το πρώτο μέρος (850μ. με απότομη ανωφέρεια) αποτελείται από την ανάβαση στο ιστορικό κάστρο από τα 999 σκαλοπάτια και τη διαπέραση του κάστρου. Το δεύτερο μέρος (4,15 κατηφορικά χιλιόμετρα) περιλαμβάνει την κάθοδο μέσω της ασφαλτοστρωμένης διαδρομής μέχρι τον τερματισμό στο κέντρο του Ναυπλίου.

Τερματισμός: επί της 25ης Μαρτίου στην είσοδο του Κάστρου

Για να συμμετάσχει κάποιος στον "Παλαμήδειο Άθλο", θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Ο "Παλαμήδειος Άθλος" είναι αγώνας ειδικών απαιτήσεων για έμπειρους δρομείς.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν αλλά και να έχουν την άριστη και βεβαιωμένη καλή κατάσταση της υγείας τους, με συμμετοχές σε αγώνες δρόμου μεγαλύτερων αποστάσεων ή/και συμμετοχές σε ορεινούς αγώνες.

Το χρονικό όριο τερματισμού για τον Παλαμήδειο Άθλο είναι μία (1) ώρα (οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον Παλαμήδειο Άθλο μέχρι τις 13:30) από την προγραμματισμένη ώρα Εκκίνησης στις 12:30.

Σε κάθε χιλιόμετρο της αγωνιστικης διαδρομής του Παλαμήδειου Άθλου, θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης - για την καταγραφή των ενδιάμεσων χρόνων θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό καθώς και σε ενδιάμεσο σημείο ελέγχου στην έξοδο από το κάστρο.

Σας ενημερώνουμε ότι η δυνατότητα on-line εγγραφής σε όλους τους αγώνες δρόμου της Διοργάνωσης του Μαραθωνίου Ναυπλίου είναι διαθέσιμη.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σε θέματα που αφορούν στη Διοργάνωση του Παλαμήδειου Άθλου του Ναυπλίου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 27520 99085 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: info@nafpliomarathon.gr

Δηλώσεις Συμμετοχής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ