ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Βαριά καταδίκη από το Δικαστήριο Ναυπλίου για την 22χρονη που σκότωσε τον επιτιθέμενο άνδρα στην Κόρινθο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. |
Βαριά καταδίκη από το Δικαστήριο Ναυπλίου για την 22χρονη που σκότωσε τον επιτιθέμενο άνδρα στην Κόρινθο
 Σε 15 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε η 22χρονη Π.Α. στο Ναύπλιο που κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση έπειτα από σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε μαζί με την 17χρονη φίλη της σε πεζόδρομο της Κορίνθου. «Θα παλέψω για μια καλύτερη απόφαση» ήταν η απάντηση της νεαρής κοπέλας στην ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Μιλώντας στο «Μωβ», το οποίο επισκέφτηκε την 22χρονη στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπλίου ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες που στάθηκαν δίπλα της. «Αισθάνομαι δυνατή γι’ αυτό» δήλωσε.

«Θέλω να επαναλάβω ότι λυπάμαι που η προσπάθεια να αντισταθώ στην επίθεση εναντίον εμένα και της φίλης μου εκείνη τη νύχτα, είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του ανθρώπου. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, και λυπάμαι πολύ για αυτό που έγινε.

Δεύτερον, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις γυναίκες που μου συμπαραστέκονται, και αισθάνομαι δυνατή γι’ αυτό.

Τέλος, μου βάζουν 15 χρόνια φυλακή, ενώ εγώ περίμενα μια καλύτερη απόφαση, περίμενα να βγω από τη φυλακή όπου βρίσκομαι εδώ και πολύν καιρό. Θα παλέψω για μια καλύτερη απόφαση».

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι δύο νεαρές κοπέλες ξημερώματα 22ης Ιουνίου κάθονταν σε ένα παγκάκι στο κέντρο της Κορίνθου. Ο 46χρονος, βγαίνοντας από ένα μπαρ, τις πλησίασε και τους επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά. Σύμφωνα με την κατάθεση της 22χρονης: «Πείραζε με σεξουαλικά υπονοούμενα και άλλα τη 17χρονη φίλη μου. Σηκωθήκαμε να φύγουμε αλλά μας ακολούθησε και ήρθε από πίσω μου και με πλησίασε επικίνδυνα».

Όπως υποστήριξε η ίδια, κατά την διάρκεια της επίθεσης αντιλήφθηκε ότι ο 46χρονος έκανε μια κίνηση να βγάλει κάτι από την πίσω τσέπη του, που θεώρησε ότι ήταν μαχαίρι. «Τότε βγάζω ένα μαχαίρι που είχα μαζί μου για λόγους ασφαλείας. Εκείνος μου έβαλε χέρι και τότε φοβήθηκα και για να αμυνθώ του επιτέθηκα. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω στο στήθος» ανέφερε. Το τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου εξιχνίασε μέσα σε λίγη ώρα την υπόθεση αξιοποιώντας υλικό από κάμερα της περιοχής καθώς και μια μαρτυρία που οδήγησαν στην σύλληψη της 22χρονης κοπέλας.

Ο 46χρονος άντρας σύμφωνα με την τοξικολογική έκθεση βρισκόταν την στιγμή εκείνη σε κατάσταση προχωρημένης μέθης αφού το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του προσδιορίστηκε σε 2,8 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος.

Πηγή: thepressproject.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ