ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

25χρονος ξυλοκόπησε και λήστεψε ηλικιωμένη στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:35:00 μ.μ. | |
25χρονος ξυλοκόπησε και λήστεψε ηλικιωμένη στο Ναύπλιο
 Ένας 25χρονος Έλληνας είχε εισβάλει στην κατοικία της ηλικιωμένης κραδαίνοντας όπλο με την απειλή του οποίου την ακινητοποίησε και άρχισε να την χτυπάει με τα χέρια του για να την υποχρεώσει να αποκαλύψει πού φύλαγε τις οικονομίες της.

Για λίγες ώρες πέρασαν τα όρια του αυτοφώρου κι έτσι απέφυγε τις χειροπέδες ο νεαρός δράστης της ληστείας που είχε γίνει το απόγευμα της Τετάρτης σε βάρος μίας ηλικιωμένης, η οποία ξυλοκοπήθηκε μέσα στο σπίτι της στο Ναύπλιο! Στην κατοχή του, μάλιστα, βρέθηκε η λεία του.


Ο 25χρονος Έλληνας είχε εισβάλει στην κατοικία της ηλικιωμένης κραδαίνοντας όπλο με την απειλή του οποίου την ακινητοποίησε και, άρχισε να την χτυπάει με τα χέρια του για να την υποχρεώσει να αποκαλύψει πού φύλαγε τις οικονομίες της!

 Η ανυπεράσπιστη γριούλα αναγκάστηκε να του υποδείξει το μέρος όπου έκρυβε χρήματα, χρυσαφικά και διάφορα έγγραφα, τα οποία ο ληστής άρπαξε και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Η ληστεία εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των ανδρών της Ασφαλείας, οι οποίοι βρήκαν μέρος των κλοπιμαίων στο σπίτι του δράστη και τα επέστρεψαν στο θύμα του. Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλα αδικήματα.

Πηγή: protothema.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ