ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Εντοπίστηκε φυτεία με 60 δενδρύλλια κάνναβης στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 π.μ. | |
Εντοπίστηκε φυτεία με 60 δενδρύλλια κάνναβης στην Αργολίδα
Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε δασική περιοχή του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (20.9.2017) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 49 και 57 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει και ακόμη ένα (1) 35χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, χθες (20.9.2017) το πρωί, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, σε δασική περιοχή του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, κατά την οποία εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος και κατάλληλα εκχερσωμένος χώρος, στον οποίο καλλιεργούνταν συνολικά -57- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 2,3 μέτρα περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσαν όλοι οι ανωτέρω, από τους οποίους συνελήφθησαν ο 49χρονος και ο 57χρονος, ενώ στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια κάνναβης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες και σε όχημα τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ακόμη τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,8 μέτρων περίπου και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -113- γραμμαρίων.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, για τον εντοπισμό και σύλληψη του 35χρονου.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ