ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεκθέτης με τον ΕΟΤ στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 π.μ. |
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεκθέτης με τον ΕΟΤ στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με γνώμονα την εξωστρεφή πολιτική και συνεχή προσπάθεια ανάδειξης του τουριστικού, πολιτιστικού πλούτου και των μοναδικών αγροτικών προιόντων που ενισχύουν τη μοναδικότητα της γαστρονομίας της Πελοποννήσου βρέθηκε ως συνεκθέτης με τον ΕΟΤ , στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης . Πρόκειται για το σημαντικότερο γεγονός της Βορείου Ελλάδος και ενισχύει μέσω πολλών δράσεων, συμμετοχών, καινοτομίας και παροχής υπηρεσιών, ουσιαστικά την οικονομία της πατρίδας μας, ενώ συγκεντρώνει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, κυρίως από τις Χώρες των Βαλκανίων.
Στο κλείσιμο της εκθέσεως, η Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσωπήθηκε από την Περιφερειακή Σύμβουλο και Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού Πολιτισμού Μεσσηνίας κ.Αντωνία Μπούζα , ενώ παραβρέθηκε και η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Δημ.Υγειας, Πολιτισμού και Παιδείας κ.Ελένη Παναγιωτοπούλου.
Έγιναν πολλές συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς , όπως τον Πρόεδρο της ΕΝΠΕ κ.Κώστα Αγοραστό, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Απιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ.Γιώργο Γιάννη, όπου συζητήθηκε η θετική επίπτωση στην οικονομία των τοπικών κοινωνιών από τις σχεδιαζόμενες διαπεριφερειακές συνεργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και αποτελούν επιλογή πολιτικής πρακτικής του Περιφερειάρχη κ.Πέτρου Τατούλη.

Επίσης έγιναν συναντήσεις με εκθέτες από την Πελοπόννησο , οι οποίοι έδειξαν πως η εξωστρέφεια αποτελεί για την επιχειρηματικότητα κυρίαρχη επιλογή.
Οι σχεδιαζόμενες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου δράσεις που αφορούν τη συνεργασία της Πελοποννήσου με το Σύλλογο Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης «Ο Κολοκοτρώνης» έτυχαν περαιτέρω συζήτησης και εξειδίκευσης με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου , στο οποίο συμμετείχαν οι εκπροσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου .Σκέψεις και προτάσεις για διεύρυνση της συνεργασίας και σε επίπεδο παιδείας και ενεργοποίησης του φοιτητικού κόσμου της Πελοποννήσου που σπουδάζει στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της συμπρωτεύουσας, συζητήθηκαν και θα εξειδικευθούν περαιτέρω.
Η Πελοπόννησος με γνώμονα την αξιοιποίηση κάθε συγκριτικού πλεονεκτήματος και εφαρμόζοντας μία οραματική εξωστρεφή πολιτική βρίσκεται δυναμικά σε κάθε εκδήλωση και γεγονός που μπορούν να βοηθήσουν την επιχειριματικότητα , την αγροτική οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον τουρισμό μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ