ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Έλληνες Anonymous καλούν μέλη τους απ’ όλο τον κόσμο σε μαζική επίθεση κατά των πλειστηριασμών στην Ελλάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:04:00 π.μ. |
Οι Έλληνες Anonymous καλούν μέλη τους απ’ όλο τον κόσμο σε μαζική επίθεση κατά των πλειστηριασμών στην Ελλάδα
 Μετά το χτύπημα στην ιστοσελίδα των πλειστηριασμών το περασμένο Σαββατοκύριακο και αυτό στην Τράπεζα της Ελλάδος το απόγευμα της Τρίτης, οι Anonymous επανέρχονται ζητώντας από όλα τα μέλη παγκοσμίως να συμμετέχουν σε αυτή τη μαζική επίθεση ενάντια στις ιστοσελίδες που σχετίζονται με ελληνικούς πλειστηριασμούς για να βοηθήσουμε τους Έλληνες από την κυβέρνηση και το σύστημα.

Το μήνυμα των Anonymous

"Καλούμε όλους τους Anonymous απ’ όλο τον κόσμο να συμμετέχουν σε αυτή τη μαζική επίθεση ενάντια στις ιστοσελίδες που σχετίζονται με ελληνικούς πλειστηριασμούς για να βοηθήσουμε τους Έλληνες από την κυβέρνηση και το σύστημα.

Όλοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε. Είμαστε ενωμένοι.

Η κυβέρνηση έρχεται και ανακοινώνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς χωρίς την έγκριση του λαού. Και θέλετε να πείτε ότι αυτό είναι δημοκρατία; Κάθε Έλληνας υποφέρει καθημερινά στη δουλειά του για ένα κομμάτι ψωμί για να ταΐσει την οικογένειά του! Και έτσι, οι πλειστηριασμοί έρχονται για να πάρουν τα σπίτια τους για τα οποία εργάστηκαν πολύ σκληρά! Είστε εγκληματίες! Ο λαός δεν σας φοβάται και στεκόμαστε δίπλα του. Ο πόλεμος εναντίον σας δεν θα σταματήσει!.."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ