ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Με επιτυχία οι αγώνες Τριάθλου και Aquathlon στην Επίδαυρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 π.μ. | |
Με επιτυχία οι αγώνες τριάθλου και Aquathlon στην Επίδαυρο
Ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου η εταιρείας Whynot και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου διοργανώσαν αγώνες τριάθλου και Aquathlon με κέντρο την Επίδαυρο.

Διοργάνωση, η οποία είχε διεξαχθεί για πρώτη φορά το 2014, με πολύ μεγάλη επιτυχία αφήνοντας το δικό της στίγμα, ενώ φέτος επανέρχεται δυναμικά έχοντας στο πρόγραμμά της εκτός από όλες τις κατηγορίες και έναν αγώνα Endurance, κάνοντας τη διαφορά από τις άλλες διοργανώσεις.
Ένα αθλητικό event που διαφοροποιείται από αυτά που γνωρίζαμε ως τώρα. Μέσα σε ένα περιβάλλον του οποίου το φυσικό κάλος και η ιστορική παράδοση αποτελούν μοναδική παγκόσμια κληρονομιά, η διοργάνωση ενός αγώνα τριάθλου με τη μοναδικότητα που έχει αυτό το όμορφο άθλημα έρχεται να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την ιδανική εικόνα ανθρώπινης ανάπτυξης και ψυχαγωγίας που μπορεί μόνο ο αθλητισμός και η ευγενής άμιλλα να προσφέρουν.
Όλα τα παραπάνω έχουν στόχο να καταδείξουν τη διαδρομή του ανθρώπου ανά τους αιώνες και το ζωντάνεμα του παρελθόντος μέσα στο παρόν.

Στην πρώτη μέρα των αγώνων στις 12:00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν τα 1500 μέτρα κολύμβησης.

Ολοκληρώθηκαν στη 13:00 ενώ έλαβαν μέρος περίπου 60 άτομα.

Ηλικιακές Κατηγορίες: 16-19, 20-29, 30-39, 40-49, 50-59, +60
Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγινε από την παραλία «Βερδελή» στην περιοχή Γιαλάσι. Οι κολυμβητές πέρασαν αριστερόστροφα από όλες τις σημαδούρες πριν φτάσουν στον τερματισμό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πέρασμα τους από την τρίτη σημαδούρα πέρασαν πάνω από τα ερείπια της βυθισμένης πόλης της Αρχαίας Επιδαύρου. Στα νερά του Κόλπου αχνοφαίνονταν τα απομεινάρια της.
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος (πρωταθλητής Ευρώπης στην πεταλούδα), o δήμος Επιδαύρου και η εταιρεία whynot διοργάνωσαν το πρώτο Grosswim event στην Ελλάδα, που εντάσσεται στα πλαίσια του Epidavros Triathlon. Στην περιοχή Γιαλάσι και την παραλία Βερδελή. Αρκετός κόσμος, κυρίως λουόμενοι παρακολούθησαν το συγκεκριμένο event.
Το παρόν έδωσε και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Βασίλης Κωστόπουλος απευθύνοντας χαιρετισμό. Μαζί του και το μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ Χρήστος Λεοντής.

Πηγή:ert.gr
Φώτο: why-n.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ