ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:20:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο κέντρο επίσκεψη στο κέντρο Κράτησης μεταναστών Κορίνθου πραγματοποίησε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας συνοδευόμενος από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ περιφέρειας Πελοποννήσου και νομού Κορινθίας.

-Οι εργολάβοι καθαριότητας στις μονάδες της 6ης ΥΠΕ αποτελούν παρελθόν ποιότητα των μονάδων υγείας αναλαμβάνουν πλέον εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας με πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη.

-Με θρησκευτικές και άλλες εκδηλώσεις τιμάται σήμερα 192η επέτειος του ολοκαυτώματος στο Παλαιομονάστηρο του Βρονταμά Λακωνίας. θα παρευρεθεί ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εσωτερικών Τζανέτος φιλιππάκος.

-Για μία ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Ροεινό Αρκαδίας η γιορτή μελιού και καρυδιού το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017.

-Συνεδριάζει στις 18 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα, στις 7:30 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο της Τρίπολης θα συζητήσει τρέχοντα θέματα.

-Συνελήφθη στις Αμύκλες Λακωνίας ο 25χρονος τσιγγάνος που είχε αποδράσει από τα δικαστήρια της Καλαμάτας τη Δευτέρα.

-Ο πρώτος Αργολικός διαγωνισμός ανέκδοτου λογοτεχνικού διηγήματος προκηρύχθηκε από την Ένωση συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας στις 29 Νοεμβρίου 2016 θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο βουλευτικό το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 7:30 το απόγευμα

-Η τέταρτη γιορτή ψαρά σήμερα στο Άστρος.

-Προληπτικό έλεγχο για τα παιδιά του δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας έχει προγραμματίσει Το Χαμόγελο του Παιδιού από 18 έως 22 Σεπτεμβρίου.

Συνολικά 20 Γερμανοί μαθητές θα φιλοξενηθούν από 25 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου στο δήμο Πύλου-Νέστορος στα πλαίσια της πραγματοποίησης της ελληνογερμανικής συνέλευσης.

-Ο δήμοι Νεμέας, Σπάρτης και Ναυπλιέων θα συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου. Έχει καθιερωθεί από το 2002 και έχει σαν στόχο την ενθάρρυνση των τοπικών αρχών στην εισαγωγή και προώθηση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη όπως το ποδήλατο και το βάδισμα ως καθαρή ισότιμη και έξυπνη κινητικότητα.

Το Ιδρυμα Πολιτισμού και ανάπτυξης Κυθήρων οργανώνει συνέδριο με θέμα τα μονοπάτια των Κυθήρων και Αντικυθήρων και η συμβολή τους στον τουρισμό Την ήπια ανάπτυξη και την ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς των δύο νήσων το συνέδριο θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη φύση και τον άνθρωπο.

-Το τρίαθλον Επιδαύρου θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο και περιλαμβάνει αγώνες κολύμβησης ποδηλασίας και τρεξίματος.

-Μεγάλο αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη οργανώνει ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων το Σάββατο στις 7:30 το απόγευμα στη δημόσια βιβλιοθήκη του δήμου.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ