ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Γεννηματά: Πρέπει να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 π.μ. | |
Γεννηματά: Πρέπει να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις
 Χρειάζεται αξιόπιστη κυβέρνηση, για να μπορέσουμε να συμφωνήσουμε με τους εταίρους μας, κυρίως όσον αφορά τα πρωτογενή πλεονάσματα. Για να μπορέσουμε έμπρακτα να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις που άντεξαν μέσα στην κρίση και να δημιουργήσουμε εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, κατά την διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, «Πελοπόννησος EXPO 2017», που πραγματοποιείται στο κτίριο Φραγκίστα, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο Ναύπλιο και το Άργος.


Όσον αφορά την έκθεση, η Φώφη Γεννηματά είπε ότι «αποδεικνύει πως η Ελλάδα μπορεί, η Πελοπόννησος μπορεί» προσθέτοντας: «Με καινοτομία οι επιχειρήσεις μπορούν να σταθούν όρθιες απέναντι στο διεθνή ανταγωνισμό, αλλά αυτό που χρειάζεται όμως, είναι αλλαγή πολιτικής».

Εμείς, συνέχισε η Φώφη Γεννηματά, «με το Σχέδιο Ελλάδα στηρίζουμε την παραγωγή νέου πλούτου και τη δίκαιη αναδιανομή του, για να χτυπήσουμε τις ανισότητες, ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε τις αλλαγές και τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις».

Αναφερόμενη στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, είπε ότι ««αλλάζουμε πριν απ' όλα εμείς» και συμπλήρωσε: «Μαζί με τους πολίτες αναγεννάμε τη δημοκρατική παράταξη, για να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πραγματική προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας».

Μετά τα εγκαίνια, η Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε τα περίπτερα της έκθεσης.

Στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2017», συμμετέχουν περισσότεροι από 250 εκθέτες, με επίκεντρο την γαστρονομία, τη δημόσια εστίαση, τον τουρισμό, τα αγροτικά προϊόντα, τον κατασκευαστικό και επισκευαστικό κλάδο, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κ.ά..

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ