ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Γ. Μανιάτης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κλείνει άλλο ένα σχολείο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:18:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κλείνει άλλο ένα σχολείο
 Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον, Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποδεικνύεται ανίκανη να βοηθήσει τους πολίτες στα σημαντικά καθημερινά προβλήματά τους. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποφασίζει να κλείσει άλλο ένα σχολείο καποδιστριακού Δήμου, το δημοτικό σχολείο Μύλων, χωρίς κανέναν οικονομικό και διοικητικό προγραμματισμό, υποχρεώνοντας τους μαθητές και τους γονείς τους να μετακινούνται καθημερινά, εκτός του τόπου κατοικίας τους.

Και όλα αυτά ενώ ο Πρωθυπουργός και οι Αρμόδιοι Υπουργοί μας διαβεβαιώνουν ότι φροντίζουν για την καθημερινότητα των πολιτών. Αποφεύγουν βέβαια να απαντήσουν στην από 24.7.2009 ερώτησή μου στη Βουλή για το θέμα, αφού δεν έχουν επιχειρήματα. Για το λόγο αυτό, θα επαναφέρω το θέμα με επίκαιρη ερώτηση, που καταθέτω σήμερα στη Βουλή, ώστε να υποχρεωθεί ο αρμόδιος Υπουργός να εμφανιστεί του ελληνικού κοινοβουλίου.

Η προχειρότητα και η αδιαφορία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι παροιμιώδης. Αποτυγχάνουν συστηματικά. Η κυβέρνηση αυτή δεν κάνει τίποτα παρά μόνο να μοιράζει υποσχέσεις και ψεύτικες ελπίδες»!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ