ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεχίζονται οι αιτήσεις εγγραφών για εισαγωγή καταρτιζομένων στο ΙΕΚ Πελ/σου - Τουριστικής Σχολής Αργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:30:00 π.μ. | |
Συνεχίζονται οι αιτήσεις εγγραφών για εισαγωγή καταρτιζομένων στο ΙΕΚ Πελ/σου - Τουριστικής Σχολής Αργους
 Μέχρι την Παρασκευή 15/09/2017 οι αιτήσεις για εγγραφή στο ΙΕΚ Πελ/σου ( Τουριστικής Σχολής Αργους ) για ενδιαφερόμενους/νες που επιθυμούν να σπουδάσουν Μαγειρική Τέχνη & Ξενοδοχειακή Τέχνη εκπ χρονιάς 2017 2018.

Συγκεκριμένα, στις ειδικότητες : ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ _ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ και ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ προσφέρονται 100 θέσεις για απόφοιτους-τες Λυκείου η άλλου ισότιμου με αυτό ( 2 πρωινής και 2 απογευματινής λειτουργίας ανά ειδικότητα). 

Με σχετική προκήρυξη που έχει αναρτηθεί ( www.mintour.edu.gr) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους έως 15/09/2017 ( 9.00 – 14.30 ) προκειμένου να εισαχθούν στην νέα εκπαιδευτική περίοδο 2017 2018. 

Η κατάρτιση είναι δωρεάν και αποτελείται από 4 αυτόνομα εξάμηνα και 1 εξάμηνο αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πολυτελείας. 

Η επιτυχής παρακολούθηση και η συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος επιπέδου 5 (Ευρωπαϊκής εμβέλειας) σύμφωνα με το εθνικό πλαίσιο προσόντων. 

Η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου με πολυετή εμπειρία στην τουριστική εκπαίδευση έχει προσφέρει εξειδικευμένη τουριστική γνώση σε χιλιάδες απόφοιτους στελεχώνοντας τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Οι άρτια εξειδικευμένοι καθηγητές , τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια εντός του εκπαιδευτηρίου αλλά και το δίκτυο ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που συνεργάζονται με την Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου σε όλη την Ελλάδα διασφαλίζουν τα εχέγγυα για επαγγελματική αποκατάσταση και συνεχή εξέλιξη στην τουριστική αγορά. 

Οι ενδιαφερόμενοι-νες μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και στην γραμματεία της σχολής στο Αργος ( τηλ 27510 20127, 20115, Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο, Δαναού 29 – πλησίον public). ΑΡΓΟΣ 11/09/2017 Ο Διευθυντής ΙΕΚ Πελ/σου Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ