ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:46:00 μ.μ. | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Στην τελική ευθεία εισέρχεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι της Ξάνθης, το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, οι εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, έχουν αφήσει υποσχέσεις, οι παίκτες πήγαν και για καφέ, όλοι μαζί και η έλευση του Σάββα Παντελίδη, έχει δώσει…ώθηση σ’ όλα τα επίπεδα. Στόχος του Αστέρα το θετικό αποτέλεσμα. Ο Αστέρας δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και ψάχνει το «τρίποντο», ώστε να…ανασάνει βαθμολογικά.

* Ο Λεωνίδας Παπαδάκης είναι ο νέος γυμναστής στον Αστέρα Τρίπολης.


* Ξάνθη-Αστέρας για τα Κ-20, αύριο, ενώ στα Κ-17, ο Αστέρας θα παίξει και αυτός εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό (Κυριακή μεσημέρι).

* Με το…αριστερό ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της η Σπάρτη. Έχασε, χθες, με 3-1 απ’ τα Τρίκαλα για το Κύπελλο. Η Σπάρτη, είχε στιγμιαίες αμυντικές αδράνειες και αυτό το πλήρωσε. Φυσικά, της λείπει και η απαραίτητη ομοιογένεια. Πάντως, υλικό έχει και μάλιστα αρκετά ποιοτικό. Το χθεσινό παιχνίδι της Σπάρτης, παρακολούθησε και ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, κ. Σάββας Παντελίδης.

* Προπονητικές δοκιμές θα ξεκινήσουν στην Κ-19 της Σπάρτης για την στελέχωση της ομάδας.

* Για το Κύπελλο Αρκαδίας στο ποδόσφαιρο, ο Παναρκαδικός θα παίξει την Κυριακή με την Τεγέα και το Λεωνίδιο με τις Βρασιές. Τα δύο παιχνίδια θα αρχίσουν στις 4.30 μ.μ. και θα είναι νοκ άουτ.

* Για το Κύπελλο Μεσσηνίας στο ποδόσφαιρο, την Κυριακή διεξάγεται το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Τσικλητήρα Πύλου. Το σημαντικό αυτό παιχνίδι θα αρχίσει στις 4 μ.μ. και γίνεται για την 4η φάση.

* Φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα θα δώσει την Κυριακή στη Σπάρτη ο Αστέρας Βλαχιώτη. Το φιλικό θα αρχίσει στις 5.30 μ.μ. και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

* Φιλικό παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο θα δώσει τo Σάββατο Παναργειακός στο ΄Αργος. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 5 μ.μ.

* Στις 5 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η Β Εθνική στο βόλει γυναικών και στη Β Εθνική ανδρών. Για τις γυναίκες, η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει τα παιχνίδια Ολυμπιάδα-Απόλλων Καλ., Παμβοχαικός-ΕΑΠ, Σπάρτη-΄Αργος και Ακρίτας-Παναχαική.

* Τον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος βόλει ανδρών ο Παμβοχαικός Κορινθίας. Το πρωτάθλημα της volley league θα μεταδίδεται τηλεοπτικά και απ’ την ΕΡΤ που πήρε τα δικαιώματα.

* Αρχίζει αύριο το πρωτάθλημα χάντμπολ ανδρών της κορυφαίας κατηγορίας. Στο κλειστό της Νέας Κίου, διεξάγεται το σπουδαίο παιχνίδι, Διομήδης-ΑΕΚ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απ’ την ΕΡΤ-3, στις 3 μ.μ. Η ΕΡΤ έχει ήδη αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης.

* Το 1ο Παλαμήδειο Τουρνουά υδατοσφαίρισης διοργανώνει ο ΝΟ Ναυπλίου.

* Τη Δευτέρα θα γίνει ο αγιασμός και η πρώτη συγκέντρωση των Αρκάδων διαιτητών ποδοσφαίρου.

* Την Κυριακή, 24 του μήνα, θα πραγματοποιηθεί ο κολυμβητικός διάπλους της διώρυγας της Κορίνθου. Τελεί υπό την αιγίδα της εταιρείας που διαχειρίζεται τη διώρυγα, της ΓΓΑ, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

* Σάββατο και Κυριακή, θα γίνει στις ορεινές Καρυές Λακωνίας, ο 5ος γύρος αγώνων αυτοκίνητου.

* Φιλικός αγώνας προετοιμασίας θα γίνει μεταξύ του ΑΣΠ Κόρινθος και της ομάδας του Μαρκόπουλου, στο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου, αύριο, Σάββατο, 23 του μήνα. Το φιλικό των γυναικείων ομάδων βόλει, θα αρχίσει στις 6 μ.μ. Την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, η νεοφώτιστη ομάδα της Κορίνθου, θα δώσει και νέο φιλικό παιχνίδι, κόντρα στον Πανιώνιο αυτή τη φορά. Ο αγώνας θα γίνει και αυτός στην Κόρινθο και θα αρχίσει στις 4 μ.μ.

* Τη Δευτέρα, η παρουσίαση του λευκώματος του Μίμη Δομάζου στην Καλαμάτα. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο » Νίκος Πολίτης», στο Πνευματικό Κέντρο, στις 7,30 το απόγευμα. Συγχρόνως, θα γίνει και προβολή ταινίας που αφορά την ποδοσφαιρική πορεία του Μίμη Δομάζου.

* Δύο φιλικά παιχνίδια δίνει το διήμερο που μας έρχεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Οίακα Ναυπλίου. Αύριο, στις 5 μ.μ. θα παίξει με τον Λέοντα και την Κυριακή, την ίδια ώρα, θα παίξει με τον Μανδραικό. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου. Τα παιχνίδια έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

* Έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις στον Αρκαδικό εν’ όψει της Α2 Κατηγορίας. Σ’ αυτές μετέχουν διάφοροι παίκτες που δοκιμάζονται. Ωστόσο, ονόματα δεν έχουν ακόμα επίσημα ανακοινωθεί. Ακούγονται κάποια ονόματα (Μπάρλος, Στεφανίδης κ.ά.), όμως τίποτα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ