ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στον Τουρισμό - Επισιτισμό: Το επόμενο διάστημα να αναλάβουμε ακόμα πιο μαχητικά δράση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:31:00 μ.μ. |
Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στον Τουρισμό - Επισιτισμό: Το επόμενο διάστημα να αναλάβουμε ακόμα πιο μαχητικά δράση
  Χαιρετίζουμε τους συνάδελφους εργαζόμενους του κλάδου μας που συμμετείχαν στις εκλογές του σωματείου εργαζομένων καφεζυθεστιατορίων- ξενοδοχείων Ναυπλίου, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και αντιπροσώπων στα δευτεροβάθμια όργανα. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους που στήριξαν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας, που στηρίζεται από το Π.Α.ΜΕ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους το επόμενο διάστημα να αναλάβουμε ακόμα πιο μαχητικά δράση, να μαζικοποιήσουμε το σωματείο μας με νέα μέλη, να παλέψουμε μαζί για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην εργασία και στη ζωή μας. Η Επιτροπή Αγώνα ως η αγωνιστική συσπείρωση των εργαζομένων του κλάδου μας θα πρωτοστατήσει για όλα τα παραπάνω με παρουσία και παρέμβαση στους χώρους δουλειάς, στα ξενοδοχεία και τα επισιτιστικά καταστήματα.

Είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων να αλλάξουμε την κατάσταση μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Να ενισχυθεί αποφασιστικά το σωματείο μας και συνολικά το εργατικό κίνημα, να γίνει βήμα αλλαγής των συσχετισμών δύναμης για σωματεία ταξικά που θα υπερασπίζονται τους εργαζόμενους, θα αντιπαλεύουν τα συμφέροντα της εργοδοσίας και την εκμετάλλευση στους εργασιακούς χώρους.

Σωματεία στα χέρια των εργαζομένων και όχι της εργοδοσίας που θα αγωνίζονται και δεν θα συμβιβάζονται.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ