ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Και το νέο σχολείο στο Κουτσοπόδι φέρει την υπογραφή Πέτρου Τατούλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:33:00 π.μ. | | |
Περιφέρεια Πελοποννήσου: Και το νέο σχολείο στο Κουτσοπόδι φέρει την υπογραφή Πέτρου Τατούλη
Δελτίο τύπου

 Το νέο σχολείο Κουτσοποδίου είναι αναμφίβολα ένα σπουδαίο έργο. Δεν είναι όμως ένα απρόσωπο έργο. Είναι ένα ακόμα μεγάλο έργο στο Δήμο Άργους Μυκηνών που φέρει την υπογραφή της προσπάθειας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, όπως το νέο σχολείο του Ινάχου, οι κόμβοι Νέας Κίου και Καρυάς και, το σπουδαιότερο, την ανάπλαση του κέντρου του Άργους.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ασφαλώς ένα κόσμημα και μια σύγχρονη υποδομή, σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα, που θα λειτουργήσει ευεργετικά τόσο για την ποιότητα της παιδείας, όσο και για το επίπεδο της κοινωνικής συνοχής.

Αποτελούσε ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας, το οποίο βρήκε, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, το δρόμο του. Απαιτήθηκε πρωτίστως η ισχυρή πολιτική βούληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος ενέταξε το έργο στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Περιφέρειας, παρότι δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Αυτό κατέστη εφικτό μετά τις αλλεπάλληλες συσκέψεις που πραγματοποίησε για το έργο αυτό με τις υπηρεσίες του Δήμου Άργους και τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας, καθώς ήταν ο μόνος που το πήρε αποκλειστικά πάνω του και εργάστηκε για να το φέρει εις πέρας.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα της μεγάλης αυτής προσπάθειας» δήλωσε ο κ. Τατούλης και σημείωσε ότι «το νέο σχολείο Κουτσοποδίου ανήκει στους πολίτες του και τους μαθητές του, οι οποίοι διαρκώς διεκδικούσαν την υλοποίησή του και διαρκώς βρίσκονταν σε αγαστή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη για οποιαδήποτε συνδρομή απαιτείτο».

«Εύχομαι ολόψυχα στους σημερινούς μαθητές και στις επόμενες γενιές να είναι καλορίζικο το νέο τους σχολείο. Τους υπενθυμίζω την υποχρέωσή τους να το διαφυλάττουν και να το προσέχουν ως κόρην οφθαλμού» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ