ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ο πρόεδρος της ΛΑ.Ε. Π. Λαφαζάνης στο Άργος για τις προσαγωγές - Τι είπε ο Π. Κοκκινόπουλος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 μ.μ. | | | |
Ο πρόεδρος της ΛΑ.Ε. Π. Λαφαζάνης στο Άργος για τις προσαγωγές - Τι είπε ο Π. Κοκκινόπουλος (βίντεο)
Το αστυνομικό τμημα Άργους επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης για να δηλώσει την υποστηριξη του στα μέλη της Κίνησης κατά των πλειστηριασμών Αργολίδας τα οποία προσήχθησαν για παρεμπόδιση πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Άργους μαζί με τον Δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ναυπλιέων και μέλος του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Παντελή Κοκκινόπουλο.

Να σημειώσουμε πως συνολικά προσήχθησαν στο αστυνομικό τμημα Άργους 19 άτομα συνολικά μέλη όλα του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών το απόγευμα της Τετάρτης και αφέθηκαν ελεύθεροι στις 9 το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Έξω από το αστυνομικό τμημα του Άργους συγκεντρωθηκαν πολλοί ενεργοί πολίτες για να συμπαρασταθούν στους προσαχθέντες μέλη του Κινήματος Κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας.
Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση βυθίζεται σε ένα βούρκο αυταρχισμού

"Αποτελούν ντροπή και όνειδος για την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Τσίπρα οι μαζικές, βάρβαρες συλλήψεις στο Άργος αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται στελέχη της ΛΑ.Ε και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ναυπλίου, Παντελής Κοκκινόπουλος .

Η κυβέρνηση βυθίζεται σε ένα βούρκο αυταρχισμού που αρχίζει να θυμίζει σκοτεινές περιόδους της ελληνικής πολιτικής ζωής.

Με την τρομοκρατία, τις συλλήψεις και τις διώξεις δεν μπορεί να ανακοπεί το ανερχόμενο κίνημα κατά των πλειστηριασμών για την προστασία της πρώτης κατοικίας και των λαϊκών περιουσιών.

Η κυβέρνηση δεν πρέπει να έχει ακόμα την αυταπάτη ότι με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς θα αρπάξει για τις τράπεζες και τα fund ότι με ιδρώτα και αίμα απέκτησε ο ελληνικός λαός.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την άμεση απελευθέρωση των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών του Άργους και το σταμάτημα εδώ και τώρα της τραπεζικής ληστείας σε βάρος του ελληνικού λαού. ''
Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Προέδρου της ΛΑ.Ε Παναγιώτη Λαφαζάνη και του Παντελή Κοκκινόπουλου για το περιστατικό:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ