ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Αργολίδα: Με καταλήψεις δρόμων και αντλιοστασίων αντιδρούν οι κάτοικοι των Μύλων για την μεταφορά του σχολείου στο Κιβέρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. |
Λαϊκή συνέλευση των κάτοικων στους Μύλους για την μεταφορά του σχολείου στο Κιβέρι
Λαϊκή συνέλευση των κάτοικων του χωριού Μύλοι έγινε σήμερα 4/9/2017 μετά την απόφαση του υπουργείου παιδείας να αναστείλει την λειτουργία του δημοτικού σχολείου και την μεταφορά του στο Κιβερι!

Παρόντες από το δήμο Άργους οι κ Σκούφης και Δαμασκηνού οι όποιοι εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου.

Είχε προηγηθεί την 04/9/2017 η συνάντηση με τον διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας κ σιδερη Δημήτρη παρόντος του αντιδημάρχου κ Κρίγκου Δημήτρη του πρόεδρου της Τ.Κ Μύλων κ Κορομιχη Παναγιώτη και εκπροσώπων των γονέων.

Μετά την εξέταση όλων τον δεδομένων αποφασίστηκε από τους γονείς η μη μεταφορά των παιδιών στο Κιβερι την Δεύτερα 11/9/2017 και ως ότου αποφασιστεί η αναστολή της απόφασης της διακοπής λειτουργίας.
Αργολίδα: Με καταλήψεις δρόμων και αντλιοστασίων αντιδρούν οι κάτοικοι των  Μύλων για την μεταφορά του σχολείου στο Κιβέρι
Η παράσταση διαμαρτυρίας στον περιφερειακό σύμβουλο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ Πετρόπουλο στην Τρίπολη την Τρίτη 5/9/2017 με εκπρόσωπο του δήμου Άργους τον αντιδήμαρχο κ Κρίγκο Δημήτρη.

Η παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο παιδείας την Τετάρτη 5/9/2017.

Το συμβολικό κλείσιμο της εθνικής οδού Άργους Τρίπολης την δεύτερα 11/9/2017 και ως ότου αποφασιστεί η αναστολή της απόφασης της διακοπής λειτουργιάς.

Η συμβολική κατάληψη των αντλιοστασίων της Λέρνης Κιβερι την δεύτερα 11/9/2017 και ως ότου αποφασιστεί η αναστολή της απόφασης της διακοπής λειτουργιάς.

Την αναστολή της απόφασης διακοπής λειτουργίας έχει ζητήσει από το υπουργείο παιδείας ο δήμος Άργους Μυκηνών.

Ο πρόεδρος της τκ Μύλων Κορομιχης Παναγιώτης
Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων Καρατζά Μαρίκα



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ