ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ούτε διέψευσε αλλά… ούτε επιβεβαίωσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 μ.μ. |
Ούτε διέψευσε αλλά… ούτε επιβεβαίωσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου
  Πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για δυναμικό «μπάσιμο» στα πολιτικά πράγματα, του πρώην δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως προκρίνεται το σενάριο της υποψηφιότητάς του, όχι για τον Πειραιά, αλλά για την Περιφέρεια Πελοποννήσου (λόγω μανιάτικης καταγωγής).

Ο πρώην δήμαρχος Πειραιά μίλησε στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ για το θέμα και ούτε διέψευσε αλλά… ούτε επιβεβαίωσε τις σχετικές φήμες.

Όπως είπε: «Δεν μου έλειψαν οι θέσεις και τα αξιώματα. Είμαι χορτάτος από την πολιτική. Ομολογουμένως, δέχομαι ισχυρές πιέσεις παραγόντων όχι μόνο για την Περιφέρεια που μου λέτε, αλλά και για το λεκανοπέδιο της Αττικής. Αυτά τα σενάρια όμως διαρρέονταν και πριν θέσω υποψηφιότητα για δήμαρχος Πειραιά. Εγώ δεν σέρνομαι πολιτικά. 

Ξέρω ότι τα μεγέθη είναι διαφορετικά πλέον. Η κοινωνία αποφασίζει και εγώ επέλεγα πάντα να αφουγκράζομαι την κοινωνία πριν αναλάβω μια θέση ευθύνης. Το ίδιο έκανα και για τον Πειραιά. Ήξερα ότι"πονούσε"η πόλη και θέλησα να βοηθήσω».

Πηγή: aftodioikisi.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ