ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Γ. Ανδριανός: Η ευσυνειδησία της εκπαιδευτικής κοινότητας μέσα στην κρίση, μας γεμίζει με αισιοδοξία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:20:00 π.μ. | |
Γ. Ανδριανός : Η ευσυνειδησία της εκπαιδευτικής κοινότητας μέσα στην κρίση, μας γεμίζει με αισιοδοξία
Ο αν. Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Εύχομαι ολόψυχα καλή, δημιουργική και ευχάριστη σχολική χρονιά στα παιδιά, τους δασκάλους και τους καθηγητές, αλλά και τους γονείς οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών.

Αυτά τα χρόνια της κρίσης, μέσα σε ελλείψεις και προβλήματα, η ευσυνειδησία της εκπαιδευτικής κοινότητας, των ανθρώπων που συνεχίζουν με μεράκι και δέσμευση να προσφέρουν στα παιδιά και το κοινωνικό σύνολο, αναδείχθηκε ακόμη πιο έντονα. Και ταυτόχρονα, μας γεμίζει με αισιοδοξία, αλλά και με το χρέος να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμβάλουμε, ο καθένας από τη θέση του και με τις δυνάμεις του σ' αυτή την προσπάθεια, με την πεποίθηση ότι η παιδεία, είναι το ισχυρότερο, το πιο αποτελεσματικό εργαλείο προκοπής ενός λαού και κοινωνικής κινητικότητας. Οφείλουμε γι' αυτό να ενωθούμε στην προσπάθεια για να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας τα εφόδια που χρειάζονται για να διεκδικήσουν με αξιώσεις το μέλλον που δικαιούνται.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλες και όλους”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ