ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Με επιτυχία η "Γιορτή της Θάλασσας των Ναυτικών και του Ψαρά" στον Τυρό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. |
Με επιτυχία η γιορτή της Θάλασσας των Ναυτικών και του Ψαρά στον Τυρό (βίντεο)
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Θάλασσας των Ναυτικών και του Ψαρά στο λιμάνι του Τυρού, που διοργάνωσε ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας, ο Αλιευτικός Σύλλογος Τυρού και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου, χαιρετισμούς, βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν προσφέρει στον Τυρό, παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρού "ο Απόλλων" και τέλος τη συναυλία με τους Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στέλιο Διονυσίου.
Ο Αλιευτικός Σύλλογος προσέφερε στους επισκέπτες θαλασσινούς μεζέδες και άφθονο κρασί.
Tη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους από πλευράς του Ελληνικού Κοινοβουλίου οι βουλευτές Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Γιώργος Παπαηλιού, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κατσίρης, και από πλευράς του Δήμου Νότιας Κυνουρίας ο δήμαρχος Χαράλαμπος Λυσίκατος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Κολινιώτης, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Σωτηρόπουλος και Δημήτρης Τρούμπας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Πηγή: leonidion.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ