ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Με θερμή ανταπόκριση του κοινού συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μνήμης για τον Ι. Καποδίστρια στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:48:00 μ.μ. | |
Με θερμή ανταπόκριση του κοινού συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μνήμης για τον Ι. Καποδίστρια στο Ναύπλιο
Με μεγάλη ανταπόκριση του κοινού εξελίσσονται οι εκδηλώσεις στην μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του. Το απόγευμα της Τετάρτης και παρά τη βροχή, οι επισκέπτες βρήκαν καταφύγιο στη ναυπλιώτικη οικία, όπου παρακολούθησαν προσηλωμένοι την αφήγηση αποσπασμάτων από προσωπικές επιστολές του Κυβερνήτη και συμμετείχαν ενεργά ανταλλάσσοντας απόψεις για το έργο του ως ηγέτη και οραματιστή. 
Την Πέμπτη το πρωί, εκπαιδευτικοί της πόλης μας παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση της έκθεσης της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων με τίτλο «Ιωάννης Καποδίστριας. Η πορεία του στο χρόνο» από την επιμελήτρια της έκθεσης, ως προοίμιο για τη φιλοξενία προσαρμοσμένης εκδοχής της έκθεσης στο Ναύπλιο τον επόμενο μήνα. Την ενημέρωση διοργάνωσαν ο Δήμος Ναυπλιέων, το Ίδρυμα "Ιωάννης Καποδίστριας" και η Βουλή των Ελλήνων με τη συνεργασία των δ/νσεων Α'βάθμιας και Β'βάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, ενώ το ΚΕΣ Παν/μίου Harvard ευγενικά μας παραχώρησε την κεντρική του αίθουσα εκδηλώσεων.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με συναυλία του μουσικού σώματος της περίφημης Φιλαρμονικής Ένωσης Κέρκυρας "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ", το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια με ομιλία στο Βουλευτικό στις 8 μμ από την ομότιμη καθηγήτρια του ΕΜΠ Μάρω Καρδαμίτση-Αδάμη, αρχιτέκτονα και υπεύθυνη των Αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη.
Σας περιμένουμε!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ