ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Γ. Μανιάτης: Χαμαιλέων του καρεκλοκεντρικού εθνολαϊκισμού ο κ. Τσίπρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:34:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Χαμαιλέων του καρεκλοκεντρικού εθνολαϊκισμού ο κ. Τσίπρας
Ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Έκανε καριέρα ως υβριστής του Ανδρέα και σήμερα ντύθηκε υμνητής του, για χάρη της καρέκλας. Έγινε πρωθυπουργός καθυβρίζοντας χυδαία το ΠΑΣΟΚ και τα επιτεύγματά του στη Μεταπολίτευση, και τώρα, για την εξουσία, μεταλλάσσεται, ως πολιτικός χαμαιλέων, σε δήθεν αυθεντικό εκφραστή του. Ο απόλυτος πολιτικός εξευτελισμός για τον κ. Τσίπρα και την ακροδεξιά παρέα, που τον κρατάει στη ζωή, δεν έχει τέλος.

Για μία ακόμη φορά κι εν μέσω πανικού, Τσίπρας και Μαξίμου επιστρατεύουν το μόνο στο οποίο είναι ικανοί, την κυνική κομματική προπαγάνδα, για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη, για να κρατήσουν ζωντανό το ιδεολόγημα του «καρεκλοκεντρικού» εθνολαϊκισμού.

Τι άλλο να περιμένει κανείς από έναν πολιτικό αρχηγό που κατασυκοφάντησε τους αντιπάλους του, μοίρασε απλόχερα το εμφυλιοπολεμικό μίσος διχάζοντας το λαό κι εξαπατώντας όσους τον ψήφισαν, μετατρέποντας το «όχι» σε «ναι» και υπογράφοντας ό,τι του δίνουν Μέρκελ και Σόιμπλε.

Έχει το θράσος αυτός που έφερε το μετεμφυλιακό μίσος στο προσκήνιο, να υμνεί τον ηγέτη μιας παράταξης που έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση;

Γι αυτό είναι μεγάλη η ευθύνη όλων μας στο ΠΑΣΟΚ, τη Σοσιαλδημοκρατία, την Κεντροαριστερά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να ανανεώσουμε τις προτάσεις μας και όλοι μαζί να φέρουμε στην Ελλάδα την επόμενη μέρα της αξιοπιστίας, της εθνικής αυτοπεποίθησης, της ευημερίας. Στηριγμένοι στις δικές μας δυνάμεις, τη σκληρή δουλειά και τον πλούτο μας: τους φυσικούς μας πόρους και τους ανθρώπους μας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ