ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:19:00 π.μ. | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το σημερινή παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών στο Φάληρο, κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Η αποστολή περιλαμβάνει 20 παίκτες. 


Σ’ αυτήν συμμετέχει και ο Σταύρος Τσουκαλάς. Εκτός αποστολής είναι οι Σελίν, Μπέρτος, Τόνσο. Είναι το πρώτο παιχνίδι του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Αστέρα. Η ομάδα της Αρκαδίας, έχει δέκα (10) σερί ήττες με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Τελευταία φορά που πήρε κάποιον βαθμό, είναι στις 1/3/08, με προπονητή τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, εκείνο το 1-1, με το τέρμα του Καρδόσο.

* Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι δίνει σήμερα νωρίς το μεσημέρι οΑρκαδικός στο μπάσκετ ανδρών. Η ομάδα της Τρίπολης, στο πλαίσιο του Κυπέλλου, παίζει με την Καβάλα εκτός έδρας σε νοκ-άουτ αναμέτρηση. Ο Τζίμης Κουστένης, θα χρησιμοποιήσει αθλητές της εφηβικής ομάδας, καθώς επίσης και τους Τζουγκαράκη, Προδρόμου που πρόσφατα συμφώνησαν να παραμείνουν και φέτος στην ομάδα. Από Δευτέρα, θα συνεχιστεί η ενίσχυση του Αρκαδικού, ενώ θα ξεκινήσει και η προετοιμασία.

* Την Κυριακή θα γίνει η εκδήλωση του Οίακα Ναυπλίου εν’ όψει της παρουσίας του στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ Εθνικής Ανδρών. Θα παρουσιαστεί η ομάδα και όχι μόνο. Ο Οίακας, έχει φιλοδοξίες φέτος και στοχεύσει σε πρωταθλητισμό.

* Νέες εμφανίσεις, νέους παίκτες και χορηγούς παρουσίασε, χθες, σε ξεχωριστή εκδήλωση στο Μυστρά, η διοίκηση της Σπάρτης.

* Μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου θα δίνονται τα νέα εισιτήρια διαρκείας της Σπάρτης.

* Την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι η Σπάρτη. Θα φιλοξενήσει τα Τρίκαλα. Ο αγώνας είναι για το Κύπελλο και θα αρχίσει στις 4 μ.μ. Στα αξιοσημείωτα, η παρουσία του Σωτήρη Αντωνίου ως αντίπαλος της Σπάρτης.

* Φιλικό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο θα δώσει σήμερα το Ζευγολατιό Κορινθίας.

* Διαμαρτυρία του ΑΟ Λουτρακίου, με αφορμή την τοποθέτησή του σε όμιλο με ομάδες της Δωδεκανήσου και τα τρία ταξίδια που έχει να κάνει.

* Για το Κύπελλο Μεσσηνίας, την Κυριακή, η Πύλος θα παίξει σε παιχνίδι νοκ-άουτ, με την Κυπαρισσία.

* Με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας θα παίξει αύριο η Καλαμάτα για το Κύπελλο Μεσσηνίας.

* Για το Κύπελλο Αρκαδίας στο ποδόσφαιρο, ο Παναρκαδικός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή, την τοπική ΑΕΚ Τρίπολης, στις 4.30 το μεσημέρι.

* Παιχνίδι Κυπέλλου, αύριο, για το Λεωνίδιο. Θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Αχιλλέα ΄Αστρους, στις 4.30 μ.μ.

* Την Ένωση Λέρνας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο Άργος, σε φιλικό παιχνίδι ο Παναργειακός. Το φιλικό θα αρχίσει στις 6 μ.μ.

* Φιλικό παιχνίδι με την Ερμιονίδα θα δώσει την Κυριακή στο γήπεδο Ηλιοκάστρου ο Ερμής Κιβερίου. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 5 μ.μ.

* Τη Δευτέρα, το μεσημέρι, θα γίνει στην ΕΠΟ η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

* Ο Δημήτρης Τότσικας, είναι ο νέος προπονητής στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Φείδωνα Άργους. Εν τω μεταξύ, βγήκαν στον Φείδωνα και οι κάρτες ενίσχυσης της ομάδας που φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά, στην Α Εθνική Κατηγορία.

* Σήμερα, στις 4 μ.μ. θα πραγματοποιήσει ο Ν.Ο. Ναυπλίου, εορτή με κολυμβητικές επιδείξεις και διάφορες άλλες εκπλήξεις.

* Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει σήμερα ο Διομήδης Άργους. Η ομάδα χάντμπολ της Αργολίδας, θα παίξει με τον Ολυμπιακό. Πρόσφατα, οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες σε φιλικό που επικράτησε ο ΟΣΦΠ.

* Ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και μία εταιρεία, διοργανώνουν σήμερα και αύριο, αγώνες τριάθλου με επίκεντρο την Αρχαία Επίδαυρο.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ