ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:30:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
 Έχει οριοθετηθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε δασικές περιοχές στο Φλομοχώρι και Ζούδα Μάνης.Επιτόπου παραμένουν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις.

-Στον Ταΰγετο εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δύσβατη και με πολύ πυκνή βλάστηση περιοχή πάνω από το Μαχαλά της Αλαγονίας. Αρχικά αργά το βράδυ η πυρκαγιά είχε οριοθετηθεί αφού επιχείρησαν ισχυρές εναέριες και επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις όμως κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξε αναζωπύρωση σε πολλά σημεία με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να καίει ανεξέλεγκτα. Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές επίγειες δυνάμεις πεζοπόρα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας αλλά επιχειρούν και εναέρια μέσα. Πρόκειται για μεγάλη πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή με πυκνή βλάστηση που όλα αυτά μαζί καθιστούν δύσκολο το έργο της κατάσβεσης

-Ατύχημα έγινε χθες το απόγευμα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου της Τρίπολης. Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και παρέσυρε οχήματα που βρίσκονται σταθμευμένα έξω από το γήπεδο του Παναρκαδικού. Οι ζημιές είναι πολλές και μεγάλες καθώς από την ταχύτητα και την ορμή το ένα όχημα ανέβηκε πάνω στο άλλο. Παρά το γεγονός ότι ο οδηγός ήταν στρατιωτικός του έγινε αλκοτέστ και αναμένονται τα αποτελέσματα

-Ενημερώθηκε χθες το λιμεναρχείο Κυθήρων ότι στο πλοίο με σημαία Λιβερίας που έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 10 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά των Κυθήρων υπάρχει 27χρονος ναυτικός ασθενής που χρειάζεται νοσηλεία. Αμέσως οι αρμόδιες λιμενικές αρχές έστησαν ολόκληρη επιχείρηση και ο ασθενής με ασφάλεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυθήρων όπου και νοσηλεύεται.

-Εχθές έγινε γνωστό ότι ο γενικός επιθεωρητής Στρατού υπαρχηγός ΓΕΣ Νικόλαος μανούρης επισκέφτηκε το ΚΕΕΜ Σπάρτης επιθεώρησε τους χώρους ενημερώθηκε για τη λειτουργία του κέντρου και παρακολούθησε μέρος της εκπαίδευσης των στρατιωτών.

-Συναυλία με τη χορωδία της ΔΕΗ θα πραγματοποιηθεί στο αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ