ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία ζητά ο ΓΓ του Υπ. Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 π.μ. |
Την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία ζητά ο ΓΓ του Υπ. Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης
 Την αντιθρησκευτική ατζέντα της κυβέρνησης για την παιδεία επαναφέρει στο προσκήνιο ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, ο οποίος σε συνέντευξή του ζητά μεταξύ άλλων την κατάργηση της προσευχής από τα σχολεία.


Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας ως αιτιολόγηση του «αιτήματός» του προς την ηγεσία του υπουργείου υποστηρίζει πως η σχολική προσευχή είναι «κατάλοιπο μιας απολύτως αντιδραστικής αντίληψης περί… «Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών»».

«Ο θεσμός της πρωινής προσευχής είναι κατάλοιπο μιας πολύ περασμένης εποχής και μιας απολύτως αντιδραστικής αντίληψης περί… «Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών», που εισάγει – ακόμα και σε συμβολικό επίπεδο – έναν ανεπίτρεπτο διαχωρισμό μεταξύ των μαθητών. Η άσκηση της λατρείας είναι προσωπικό θέμα των παιδιών και των οικογενειών τους. Όχι του σχολείου» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Πουλάκης.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Πουλάκης πάντως, παίρνει αποστάσεις από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή για το θέμα της πετρελαιοκηλίδας. Όπως αναφέρει, δεν πρόκειται να κάνει μπάνιο στις παραλίες του Σαρωνικού, όπως προέτρεψε ο κ. Κουρουμπλής, διότι υπάρχει η σχετική οδηγία του υπουργείου Υγείας που το απαγορεύει.

Πηγή: mononews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ